Stema Revelă Magia Sunetului: Lansarea Albumului 'Muzică de Ascultare' la Control Club, București - Contemporary-Establishment

Stema Revelă Magia Sunetului: Lansarea Albumului ‘Muzică de Ascultare’ la Control Club, București

Pe 28 decembrie, scena muzicală din București va fi inundată de sunete inovatoare și atmosfera captivantă, odată cu lansarea celui de-al treilea album al trupei Stema, intitulat “Muzică de Ascultare“. Evenimentul va avea loc la Control Club și promite o călătorie sonoră unică care îmbină elemente diverse și oferă ascultătorilor o experiență muzicală de neuitat.

Albumul “Muzică de Ascultare” marchează o nouă etapă în evoluția artistică a trupei Stema, un amalgam de sunete care aduce împreună trei vectori distinctivi. Inspirat de atmosfera western spaghetti a compozițiilor lui Ennio Morricone, albumul plonjează în lumea vibrantă a temelor orientale și bizantine, oferind un contrast captivant. De asemenea, Stema îmbină cu măiestrie influențe din muzica lăutărească veche, creând astfel un sound cu totul special și inconfundabil.

lensa.ro

Ceea ce face acest album remarcabil este abilitatea trupei de a împleti aceste elemente diverse într-o poveste sonoră coerentă. Fiecare notă și fiecare ritm pare să aibă o poveste proprie de spus, iar ascultătorii vor fi purtați printr-un roller coaster al emoțiilor, de la melancolia pustietăților western la pasiunea orientală și energia plină de viață a muzicii lăutărești.

Vezi și – Trupa STEMA a lansat videoclipul pentru piesa “Starea Vremii”

Lansarea de la Control Club promite nu doar să fie un concert, ci o călătorie muzicală captivantă în universul creativ al trupei Stema. Fanii și iubitorii de muzică sunt așteptați să se bucure de această seară specială, în care vor putea experimenta în premieră live piesele de pe noul album și să se lase purtați de magia sunetului creat de această formație inovatoare.

Cu “Muzică de Ascultare“, Stema se consolidează ca unul dintre principalii actori în peisajul muzical contemporan din România, iar lansarea albumului este cu siguranță un eveniment de neratat pentru toți cei pasionați de explorarea sunetelor inovatoare și a experiențelor muzicale captivante.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

5,00 EUR

lensa.ro

Lasă un răspuns