Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii. - Contemporary-Establishment

Prieteni Imaginari Provocă Probleme Reale în Trailerul Noului Film de Groază “Imaginary”

Blumhouse s-a descurcat foarte bine în ultimul timp, între succesul lansării M3GAN și Five Nights At Freddy‘s, în timp ce francizele sale de groază merg bine (încă așteptăm a treia parte din Happy Death Day, dar totuși). Încearcă să mențină acest impuls cu noul film Imaginary, care o are în rolul principal pe DeWanda Wise din Jurassic World și acoperă un teritoriu similar celui explorat în Drop Dead Fred.

Când Jessica (DeWanda Wise) se mută înapoi în casa copilăriei cu familia ei, fiica ei vitregă cea mică, Alice (Pyper Braun) dezvoltă un atașament ciudat față de un urs de pluș pe nume Chauncey, pe care îl găsește în subsol.

Alice începe să joace cu Chauncey jocuri care încep ca fiind fun dar devin din ce în ce mai sinistre.

Pe măsură ce comportamentul lui Alice devine din ce în ce mai îngrijorător, Jessica intervine doar pentru a realiza că Chauncey este mult mai mult decât ursulețul de pluș.

Scris de Greg Erb în colaborare cu Jason Oremland și regizat de Jeff Wadlow, Imaginary va fi în cinematografe de pe data de 8 martie.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

5,00 EUR

lensa.ro

Lasă un răspuns