Enter Shikari colaborează cu AViVA pentru noul lor single, STRANGERS - Contemporary-Establishment

Enter Shikari colaborează cu AViVA pentru noul lor single, STRANGERS

După ce au fost în turneu împreună, cele doă trupe Enter Shikari și AViVA s-au unit pentru o melodie care abordează „pierderea conexiunii și izolarea ce urmează după”, potrivit AViVA.

carturesti.ro

Solistul Enter Shikari, Rou Reynolds spune despre colaborare:

AViVA are o voce atât de grozavă, așa că a fost o plăcere să cânt cu ea în studio. Rob și cu mine am ajuns să o vizităm acasă, pe frumoasa coastă a New South Wales și să lucrăm împreună la ceea ce urma să devină STRANGERS, povestea libertății proaspăt găsite dintr-o relație sufocantă.”

Comandă Tricouri Rock Accesând Acest Link

Să facem echipă cu Enter Shikari pentru acest proiect a fost o experiență incredibilă”, continuă AViVA. „După turneele cu ei în 2022, ne-am gândit că ar fi distractiv să lucrăm la o melodie împreună, iar STRANGERS părea piesa perfectă.

„Cu toții împărtășim o pasiune profundă pentru muzică și împreună, am creat ceva cu adevărat special pe care cred că fanii noștri le vor iubi. Cântecul a fost lucrat în mai multe țări și fusuri orare și am fost chiar suficient de norocoși să facem împreună înregistrarea vocală în studioul meu de acasă.

„Cântecul continuă să exploreze un concept pe care îl văd ca o linie directă în mare parte din munca mea artistică. Pierderea conexiunii și izolarea care vine după. Versul „we’re just strangers now” într-adevăr rezumă, dar cred că oamenii se vor conecta cu adevărat la cruditatea acestui cântec, fie că este vorba de pierderea unei relații romantice sau de pierderea unui prieten, durerea care persistă adesea în noi pentru o perioadă, o perioadă lungă de timp.”

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

5,00 EUR

carturesti.ro

Lasă un răspuns