Ascultă prima piesă nouă a celor de la Darkest Hour în 6 ani: "Perpetual Terminal - Contemporary-Establishment

Ascultă prima piesă nouă a celor de la Darkest Hour în 6 ani: “Perpetual Terminal

Trupa Darkest Hour s-a întors! Veteranii metalcore din D.C. – conduși de vocalistul John Henry și chitaristul Mike Schleibaum – au lansat un nou single, „Perpetual Terminal”, primul lor material de la Godless Prophets & the Migrant Flora din 2017. Vezi piesa de mai jos prin videoclipul, regizat de Mirko Witzki (Arch Enemy, Eskimo Callboy, Blood Incantation).

Perpetual Terminal” este doar o parte din premierele Darkest Hour. Este prima lor lansare pentru MNRK Heavy de la semnarea cu casa de discuri în iulie și primul lor material cu chitaristul Nico Santora, care s-a alăturat trupei în 2021, înlocuindu-l pe Michael Carrigan.

mobino.ro

Este, de asemenea, primul single de pe cel de-al zecelea album recent anunțat de Darkest Hour, Perpetual | Terminal, care va fi lansat pe 23 februarie.

Acesta este un întreg album Darkest Hour într-o singură piesă”, a comentat trupa despre single.

„S-a simțit ca un intro perfect pentru album și a devenit în cele din urmă piesa ce dă și titlul materialului. Prin urmare, este locul perfect pentru a începe când prezentăm acest nou album fanilor. Din punct de vedere liric, atinge toate temele discului – un album centrat în jurul dualitatății supraviețuirii și renașterii. Sau, ai putea spune doar, niște muzică nouă de la prieteni vechi care pur și simplu nu vor renunța niciodată”.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

5,00 EUR

carturesti.ro

Lasă un răspuns