GOTHIC anunta noul album, "Underground" - Contemporary-Establishment

GOTHIC anunta noul album, “Underground”

Loud Rage Music are deosebita plăcere să anunțe reînnoirea colaborării cu trupa GOTHIC pentru lansarea noului album, ”Underground”. 

 La 7 ani de la apariția albumului ”Demons”, suntem pregatiti să vă prezentăm noul produs discografic înregistrat atât la Consonance Studio în Timișoara, cât și în alte locații din țară și mixat la Haunting Studios (Atena, Grecia) de către Nikos Palivos, un excelent producător elen. 

 Marcând întoarcerea lui Alin Petruț pe postul de solist vocal, cu versuri exclusiv in LIMBA ROMÂNĂ, o puternică schimbare de stil și cu o copertă de album excepțională semnata din nou de catre Csaba ”Taly” Talpai, basistul trupei, la fel ca cea a albumului „Demons”; acest album devine o premieră absolută pentru trupa GOTHIC!

Vezi și – The Veils Solo Show Live în Control Club București

”Sunt mai bine de 5 ani de când am compus primele acorduri pentru noile piese. Trecând prin pandemii, decese, schimbări de componență plus războaie și nebunie în întreaga lume, pot, în sfârșit, răsufla ușurat, rezultatul fiind excepțional. Noile piese au fost făcute din suflet și înglobează toate influențele mele muzicale de o viață. Am ales să lucrez din nou cu Loud Rage Music pentru că au făcut o treabă excepțională pentru promovarea ”Demons” și sunt sigur că de data aceasta va fi chiar mai bine! ” – Alin Petruț (fondator Gothic, vocal, chitarist)

Suntem fericiți să reînnoim colaborarea cu Gothic, având în vedere atat că albumul lor anterior, ”Demons” rămâne în continuare în top 3 vânzări din catalogul Loud Rage Music, dar și că sunt un mare fan al trupei „de cand ma știu”. De data aceasta ne dorim să depășim toate performanțele anterioare, în pofida climatului extrem de neprielnic aparițiilor muzicale în format fizic.” – Adrian Dan (owner Loud Rage Music)

”Coperta este o pictură digitală, am realizat-o scoțând fum din tableta grafică – la propriu (a trebuit să cumpăr una nouă pe parcurs). Personajul principal, demonul din imagine (care văd că devine mascota trupei Gothic), s-a născut deja pe coperta albumului anterior „Demons”. El a ajuns la maturitate și înfățișează demonul care se află în fiecare dintre noi și totodată continuitatea muzicală a trupei, precum și o încăpățânare, un „statement”, ridicând steagul sus. Rockerul care sa află alături îi oferă sprijin și îl ajută să iasă din underground, el reprezentându-ne atât pe noi cât și publicul – prietenii noștri, cei care au stat alături de noi și ne-au susținut de-a lungul anilor.” – Csaba ”Taly” Talpai (bass Gothic)

Comandă Tricouri Rock AICI

Albumul ”Underground” va fi lansat în data de 20 ianuarie 2024 sub egida Loud Rage Music, noi detalii urmând a fi prezentate pe parcurs. GOTHIC pregătesc un prim videoclip extras de pe „Underground” pentru data de 20 Noiembrie!

Gothic

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

5,00 EUR

dynutrition.ro

Lasă un răspuns