Jay Weinberg spune că a fost "dezamăgit și luat prin surprindere" de decizia Slipknot - Contemporary-Establishment

Jay Weinberg spune că a fost “dezamăgit și luat prin surprindere” de decizia Slipknot

În urma știrilor de weekendul trecut că Slipknot a decis să se „despartă” de bateristul de un deceniu iar Jay Weinberg a răspuns acum situației în prima sa declarație publică.

Jay recunoaște că a fost „suparat să primească telefonul pe care l-a avut în dimineața zilei de 5 noiembrie”, adăugând că restul lumii a aflat de această veste doar „la scurt timp după”. Totuși, într-o notă mai pozitivă, el adaugă că

„Am fost copleșit de dragostea și sprijinul pe care le-am primit din partea acestei comunități incredibile pe care o consider căminul meu creativ și artistic”.

f64.ro

El confirmă, de asemenea, că va continua într-o anumită calitate și împărtășește cu entuziasm că „Acesta nu este sfârșitul și sunt încântat să descopăr ce ne rezervă viitorul”.

Citiți mai jos declarația completă a lui Jay:

„Uneori mă întreb cum ar fi să-mi fac o vizită pe sinea mea de 10 ani, cu ochii larg deschiși, îndrăgostindu-mă cu capul peste cap de un sunet și o cultură nouă și captivantă – și să-i spun totul despre ultimii 10 ani. Chiar și în cea mai grea perioadă, aș vrea să cred că voi fi încântat de aventura care mi-a fost pregătită.

„Am avut inima zdrobită și am fost orbit de apelul pe care l-am avut în dimineața zilei de 5 noiembrie; despre vestea, pe care majoritatea dintre voi ați aflat-o la scurt timp după. Cu toate acestea, am fost copleșit de dragostea și sprijinul pe care le-am primit din partea acestei comunități incredibile pe care o consider căminul meu creativ și artistic.

„Acesta nu este sfârșitul călătoriei la care visasem și m-am angajat să o revăd. Dar, în ciuda confuziei și tristeții, există ceva care oferă o cantitate egală de confort. Pentru mulți dintre voi care citiți asta: acum 10 ani, încă nu ne cunoșteam. Și acum, suntem unul. Pentru asta, sunt recunoscător în moduri pe care niciodată nu le voi putea exprima pe deplin.

Vezi și – Vezi cum toboșarul Slipknot, Jay Weinberg vorbește despre intrarea sa în trupă

„Îmi place să cânt la tobe. Întotdeauna îmi va plăcea să cânt la tobe. Întotdeauna voi avea o pasiune pentru muzică, artă și expresie creativă. Nimic nu va schimba vreodată asta.

„Nu știu cum și nu știu când, dar aștept cu nerăbdare să creez muzică mișto, pasională și sinceră de care ne bucurăm din nou împreună. Până atunci, te rog să știi că a fost bucuria vieții să petrec ultimii 10 ani alături de tine, împărtășind dragostea noastră pentru acest colț special al lumii muzicii și artei.

„Acesta nu este sfârșitul și sunt încântat să descopăr ce ne rezervă viitorul.

“Mulțumesc.”

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

5,00 EUR

Lasă un răspuns