Chitaristul Slayer Kerry King dă indicii cu privire la o nouă trupă care va apărea în 2024 - Contemporary-Establishment

Chitaristul Slayer Kerry King dă indicii cu privire la o nouă trupă care va apărea în 2024

Pregatește-te. Se întâmplă în sfârșit. Pe bune de data asta. Kerry King își va lansa noua trupă în 2024.

Fostul chitarist Slayer și-a propus inițial facă noul proiect în 2020, dar pandemia a stat în calea acestor planuri. În cei trei ani care au trecut, King și-a încurajat periodic noua trupă misterioasă, anunțând că va suna foarte mult ca Slayer și promițând că “will be fucking good.”

În vara anului 2022, King a confirmat că fostul baterist Slayer, Paul Bostaph, va fi implicat în grup, iar axman a promis fanilor că nu va mai „tărăgăna lucrurile” pentru a scoate trupa la liman.

lensa.ro

Acum, se pare că 2024 va fi într-adevăr anul în care vom auzi muzică nouă de la King, marcând prima sa activitate muzicală de când Slayer și-a susținut ultimele spectacole la sfârșitul anului 2019.

Pe o nouă pagină de Instagram intitulată Kerry King Music, a fost postată o fotografie care arată lanțul pe care King l-a purtat la pe scenă ani de zile odihnindu-se pe ceea ce pare a fi o scenă.

Vezi și – Kerry King ar putea face echipă nouă cu Philip Anslemo dar deocamdată este doar un zvon

Textul însoțitor spune pur și simplu: “Coming in 2024…” Acesta pare a fi un indiciu destul de bun că noul proiect al lui King va fi dezvăluit cândva anul viitor. Vezi teaser-ul de mai jos și rămâi pe zonă pentru mai multe actualizări.

Mă cunoști, așa că știi cum va suna”, a comentat King în 2022 despre noul material, care, a spus el în 2021, se întinde pe mai mult de două discuri. „Am cântat această melodie nouă pentru un prieten și i-am spus: „Dacă am scris ceva în ultimii câțiva ani care sună ca Slayer, acesta este”.

„Acesta a spus: „Se pare că ai fi putut să o scoți din orice înregistrare a Slayer”. De fapt, am făcut acel riff în culise la un spectacol Slayer. Ne îndreptam spre scenă și mi-am scos telefonul și l-am înregistrat ca să nu-l uit.

„Asta de fapt a ajuns să fie una dintre ultimele melodii pe care le-am terminat pentru sesiunile de înregistrare, așa că, atunci când a apărut în On Air, sau în magazine, sau pe Apple, sau oriunde, puteți ghici cu toții cine cântă.”

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

5,00 EUR

Lasă un răspuns