Mark Wahlberg fuge de asasini într-un Road Trip cu familia, în trailerul pentru The Family Plan Trailer - Contemporary-Establishment

Mark Wahlberg fuge de asasini într-un Road Trip cu familia, în trailerul pentru The Family Plan Trailer

Genul „agent/asasin care a renunțat la viața anterioară doar pentru ca aceasta să se întoarcă în configurația sa actuală” este unu gen care a văzut o mulțime de intrări în ultimul timp, multe dintre ele avându-l în rolul principal pe Jason Statham (care are The Beekeeper pe vine). Pentru The Family Plan, totuși, actorul este Mark Wahlberg, care a schimbat viața de acțiune cu un loc de muncă obișnuit și toate responsabilitățile de familie. Până… ei bine, ai ghicit.

Dan Morgan (Wahlberg) își iubește viața suburbană liniștită ca soț devotat, tată a trei copii și vânzător de mașini scumpe. Dar asta este doar jumătate din poveste.

consumer.huawei.com

Cu decenii în urmă, el a fost un asasin de elită guvernamental însărcinat cu eliminarea celor mai mortale amenințări din lume. Când dușmanii din trecutul său îl urmăresc, Dan își împachetează soția nebănuitoare (Michelle Monaghan), fiica adolescentă supărată, fiul adolescent gamer și bebelușul de 10 luni în minivanul lor și pleacă într-o excursie improvizată prin țară spre Las Vegas.

Vezi și – Top 5 filme despre carantină de văzut în carantină

Hotărât să-și protejeze familia – în timp ce îi delectează cu vacanța vieții – Dan trebuie să-și pună în practică abilitățile de multă vreme latente, fără a-și dezvălui adevărata identitate.

„The Family Plan este un val nebun de energie veselă, distractiv pentru întreaga familie”, spune regizorul Simon Cellan Jones.

„Miza este mare pentru Familia Morgan și sper că publicul se îndepărtează de film, recunoscându-se în personaje și întrebându-se ce ar putea face propria lor familie într-o situație similară. Știm cu toții cât de ușor este să te blochezi în rutina vieții de zi cu zi și The Morgans situația nu este diferită.

Dar cred că o să-ți placă călătoria lor. Cel mai important, este să te distrezi. După cum poți vedea din trailer, tatăl obișnuit, Mark Wahlberg are un trecut care se întoarce să-l bântuie, forțându-l să-și ia familia într-o excursie amuzantă în Vegas. Tot ce pot spune este că acesta este cel mai distractiv film pe care l-am făcut. Pune-ți centura de siguranță!”

Dacă toate acestea sunt genul tău, The Family Plan ajunge pe Apple TV+ la nivel global pe 15 decembrie.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

5,00 EUR

maranc.ro

Lasă un răspuns