Creed Anunță un Mare Turneu de Reuniune pentru Vara lui 2024 + Festivalul "Summer of '99 and Beyond - Contemporary-Establishment

Creed Anunță un Mare Turneu de Reuniune pentru Vara lui 2024 + Festivalul “Summer of ’99 and Beyond

În urma vânzării complete a ambelor festival pe croaziera, trupa Creed tocmai a anunțat prima lor turneu de reuniune completă, cu 40 de date planificate pentru anul 2024, inclusiv un festival unic pe parcursul unei zile numit “Summer of ’99 and Beyond”.

Veteranii hard rock vor susține primele două concertela bordul navelor de croazieră “Summer of ’99” și “Summer of ’99 and Beyond” în aprilie și până în prima zi a lunii mai. Apoi, în mijlocul lunii iulie, Creed va porni într-un turneu extins în toată SUA și Canada, cu o serie de trupe de deschidere rotative, printre care se numără 3 Doors Down, Daughtry, Switchfoot, Tonic, Big Wreck și Finger Eleven.

Cele mai multe date îi vor avea ca invitați speciali pe 3 Doors Down și Finger Eleven, dar vă rugăm să verificați cu atenție lista de mai jos deoarece componența variază pe parcursul turneului, care se încheie pe 28 septembrie.

Între timp, festivalul “Summer of ’99 and Beyond” cu 3 Doors Down, Daughtry, Finger Eleven, Fuel, Vertical Horizon și The Verve Pipe, toți pregătiți să apară la evenimentul unic de o zi din San Bernardino, California, pe 31 august.

Biletele în pre-vânzare vor fi disponibile începând cu 31 octombrie, urmate de vânzarea generală începând cu 3 noiembrie la ora locală 10 dimineața. Pachete VIP vor fi, de asemenea, disponibile.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

5,00 EUR

lensa.ro

Lasă un răspuns