Serj Tankian De La System of a Down Anunță Cartea De Memorii "Down With the System" - Contemporary-Establishment

Serj Tankian De La System of a Down Anunță Cartea De Memorii “Down With the System”

Solistul formației System of a Down. Artist solo. Compozitor. Activist. Pictor. Poet. Regizor de film. Toate aceste descrieri se potrivesc lui Serj Tankian — și acum poți adăuga încă una: autor de memorii.

Vocalistul SOAD și-a anunțat prima sa carte de memorii (“într-un fel,” după cum sugerează subtitlul), numită în mod corespunzător “Down With the System”. Cartea va fi disponibilă din mai.

kfea.ro

Iată coperta cărții și descrierea oficială:

Serj Tankian va fi primul care să recunoască că formația sa, System of a Down, a fost “aproape de necrezut că poate ajunge în fruntea clasamentelor muzicale moderne: o trupă de armeno-americani care interpretau un mix practic de neîncadrat între riff-urile metal agresive, ritmurile neconvenționale cu schimbări de tempo și melodiile armenești, cu mine cântând alternativ cu voce răstită, strigată și cântând versuri care puteau trece de la excentricitatea avangardistă la atacurile socio-politice în spațiul unei singure fraze.” Așa cum recunoaște Serj, “nu e muzică ușoară.”

Cu toate acestea, nu există nicio îndoială că muzica System a atins sufletele a milioane de ascultători din întreaga lume încă de când au apărut pe scena muzicală la mijlocul anilor 1990. Cu aproape 40 de milioane de albume vândute, trei albume care au ajuns pe primele poziții în topurile Billboard și o legiune devotată de fani, trupa a dominat scenele de muzică alternativă și metal exact în momentul în care lumea se îndrepta spre noul mileniu, redefinind conceptul de ce puteau și nu puteau discuta, face și reprezenta rockstar-ii.

Vezi și – SYSTEM OF A DOWN a lansat clipul pentru piesa “Genocidal Humanoidz”

În “Down With the System”, Serj le oferă cititorilor o carte de memorii care este mult mai mult decât o fabulă rock ‘n’ roll. Este povestea unui imigrant, este trezirea unui activist și este o călătorie spirituală de la întuneric spre lumină. Și toate acestea se datorează faptului că Serj însuși a avut oportunitatea de a trăi o viață extraordinară — datorită unei combinații de noroc, circumstanțe, luptă, talent și trezire spirituală.

Născut din părinți armeni în Beirut, Serj crește ascultând bombe căzând în apropierea casei sale din copilărie în timpul războiului civil din țară, înainte de a se muta la Los Angeles la vârsta de șapte ani. Ca tânăr, el este implicat în comunitatea “Little Armenia” din SoCal, aflând tot mai multe despre genocidul brutal cu care s-au confruntat strămoșii săi în timp ce îi ajută pe părinții săi să se adapteze constrângerilor și contradicțiilor Visului American.

Apoi, în timpul unei călătorii cruciale de întoarcere de la o clasă LSAT, Serj decide să renunțe la o viitoare promițătoare în afaceri și lege pentru a face muzică — o decizie care îl conduce în turnee pe cinci continente ca solist principal al unei trupe de rock extrem de populare, ajungând pe locul 1 în topurile albumelor Billboard în dimineața atentatelor de la 11 septembrie și având single-ul de pe același album interzis la radio două zile mai târziu.

Vezi și – Chop Suey de la System of a Down votată cea mai tare piesă a secolului XXI

În anii care urmează, povestea sa unică continuă, evitând sticlele de sticlă aruncate la un concert anulat de fani furioși Slayer, colaborând cu Tom Morello pentru a susține cauzele justiției sociale printre fani metal neștiutori, având discuții aprinse cu ofițeri LAPD cu privire la cel mai bun mod de a potoli fani revoltați și definind noi sunete și tehnici vocale alături de Rick Rubin.

Îmbinând gândurile provocatoare ale lui Serj cu o proză sinceră și poetică, “Jos cu Sistemul” redesenează remarcabila și improbabilă sa călătorie și explorează ce l-a învățat aceasta — despre muzică, despre artă, despre activism și despre sine însuși. Este o călătorie de neuitat care vă va lăsa fără respirație — și o bucurie absolută pentru fani noi și cei vechi deopotrivă

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

5,00 EUR

dynutrition.ro

Lasă un răspuns