Doomsday Astronaut a lansat un nou video, 'Groove Monkey' și aduce în prim plan o serie de inflexiuni savuroase - Contemporary-Establishment

Doomsday Astronaut a lansat un nou video, ‘Groove Monkey’ și aduce în prim plan o serie de inflexiuni savuroase

Doomsday Astronaut devine un proiect tot mai prezent în peisajul progresiv metal de la noi, iar turneul trupei a fost deja extrem de bine primit, în sensul că a strâns o serie de păreri și impresii, dar și mult public în fața scenei.

O prezență activă, mereu la vedere, Doomsday Astronaut pare că este într-un continuu proces creator, de transformare, într-un soi de maraton cu ei înșiși.

După acest început de turneu răsunător, trupa tocmai a lansat un videoclip pentru piesa ‘Groove Monkey,‘ de pe cel mai recent album “Djent Djinn“, lansat la începutul lunii octombrie. 

Videoclipul este un colaj construit cu imagini filmate din concertele trupei live, de la repetiții, dar și câteva scene special regizate cu fondatorul Waqas Ahmed.

Groove Monkey’ te prinde și te surprinde imediat. Este o piesă care te stăpânește încă din titlu, care pare atât de cool încât poate să prindă imediat, iar ca și compoziție este de o atractivitate obsesivă. De la pasaje rock’n’roll ce se duc în accelerări de metal, până la un refren care aduce în prim plan o serie de inflexiuni absolut savuroase, există o măiestrie aici care împachetează întreg proiectul într-un brand de lux.

Cu apariții live pe scena unora dintre cele mai importante festivaluri de nișă din România, printre care Posada Rock Festival, unde au și câștigat marele premiu dedicat trupelor la debut, dar și Rock la Mureș, ASTRA Rock sau Maris Fest, Doomsday Astronaut se conturează deja ca un fenomen muzical.

Următoarele date din turneu sunt:

  • 28 Octombrie – LUGOJ, Club House MC Road Patrol
  • 3 Noiembrie – SIBIU, Rock and Bike Club
    16 Noiembrie- BUCURESTI, Quantic (cu Luna Amară)

Mai multe informații despre Doomsday Astronaut găsiți pe:

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100083365447925
Instagram: https://www.instagram.com/doomsdayastronaut/
Bandcamp: https://doomsdayastronaut.bandcamp.com/album/djent-djinn
Youtube: https://www.youtube.com/@doomsdayastronaut4471
Spotify: https://open.spotify.com/artist/7cOojkxvluBTL61PDZiH5V

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

5,00 EUR

Lasă un răspuns