Vești Senzaționale! Ethan Hawke și Julia Roberts se lansează într-un thriller exploziv de pe Netflix - Apocalipsa vine în Leave The World Behind! - Contemporary-Establishment

Vești Senzaționale! Ethan Hawke și Julia Roberts se lansează într-un thriller exploziv de pe Netflix – Apocalipsa vine în Leave The World Behind!

Tipic. Aștepți de o groază de timp un film în care un grup de oameni binevoitori apar la o casă de vacanță, și avertizează o familie că sfârșitul lumii este iminent – și apoi apar doi în decursul anului. Dacă ia-ți supraviețuit lui M. Night Shyamalan, Knock At The Cabin la începutul anului 2023, atunci fiți avertizat: apocalipsa Airbnb-ului nu s-a încheiat. De fapt, s-a întors, înapoi în viitorul film Netflix, Leave The World Behind – un thriller plin de actori cunoscuți în care… ei bine, binevoitorii, dar răspânditorii veștilor, George și Ruth (Mahershala Ali și Myha’la Herrold) apar la o casă de vacanță.

consumer.huawei.com

Aici Amanda și Clay sunt în vacanță (Julia Roberts și Ethan Hawke – v-am spus că acesta are nume grozave implicate) și îi avertizează că civilizația umană este pe cale să se confrunte cu un declin iminent. Oh nu!

Vezi trailerul mai jos.

Leave The World Behind este scris și regizat de Sam Esmail (creatorul Mr. Robot) și adaptat după romanul din 2020 al lui Rumaan Alam. În acest film, se pare că prăbușirea societății este legată de un atac cibernetic care vede sistemele noastre slabe cedând loc anarhiei – distracție pentru toată familia, nu glumă.

Se alătură numelor mari menționate mai sus și Kevin Bacon – și acesta vine în special cu sprijinul Higher Ground Productions, alias compania de producție Obama. Rămâi pe fază pentru a vedea dacă se clasează pe lista proprie a „filmelor anului” a lui Barack Obama.

Filmul este așteptat să ajungă în cinematografele selectate, în luna noiembrie și va fi difuzat pe Netflix din 8 decembrie. Începeți acum să acumulați provizii.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

consumer.huawei.com

Lasă un răspuns