James Hetfield de la Metallica Dezvăluie Că Nu I-a Plăcut 'Enter Sandman' La Început! - Contemporary-Establishment

James Hetfield de la Metallica Dezvăluie Că Nu I-a Plăcut ‘Enter Sandman’ La Început!

Enter Sandman” nu este doar cea mai cunoscută melodie a Metallica, este probabil cea mai emblematică piesă metal de până acum – iar lui James Hetfield nici măcar nu i-a plăcut la început.

Într-un nou episod din seria de videoclipuri Masterclass de la Metallica, solistul trupei a dezvăluit că în timpul procesului de scriere pentru „Enter Sandman”, Hetfield nu era sigur de potențialul piesei, până când Lars Ulrich și producătorul Bob Rock i-au sugerat să se întoarcă la versuri și să lucreze la ele.

consumer.huawei.com

„Nu credeam că „Enter Sandman” este o melodie prea grozavă”, a recunoscut Hetfield. „Cred că Lars Ulrich și Bob Rock au spus: „Întoarce-te. Te provoc să te întoarci la ea”.

„Și am făcut-o, și acea replică, acea frază, „Off to never, neverland” [a apărut]”.

“Ce se întâmplă în somn? De ce avem coșmaruri? Mulți oameni s-ar putea identifica cu asta. Toată lumea are coșmaruri. Ce faci cu ele? De ce apar?”

Este o nebunie să te gândești că dacă Rock și Ulrich nu au auzit magia inițială din „Enter Sandman”, atunci Metallica ar putea să nu fi fost scrisă niciodată – și întregul „Black Album” ar fi rezonat diferit. Cine știe unde ar fi Metallica – și, prin urmare, muzica metal în general – ar fi astăzi așa cum este ea?

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

carturesti.ro

Lasă un răspuns