Trailerul Filmului Dream Scenario A Celor De La A24, Îl Găsește Pe Nicolas Cage Devenind Viral Pentru Că Apăre În Visele Oamenilor - Contemporary-Establishment

Trailerul Filmului Dream Scenario A Celor De La A24, Îl Găsește Pe Nicolas Cage Devenind Viral Pentru Că Apăre În Visele Oamenilor

Se pare că Nicolas Cage este cam peste tot în perioada aceasta. Am avut meta-Cage din The Unsuportable Weight of Massive Talent și un vampiric Cage în Renfield, ca să nu mai vorbim de neașteptatul CGI Super-Cage din Flash. Și acum, suntem pe cale să-l vedem pe Cage în forma sa mai intimă de dramă indie. Mai intimă, deoarece tocmai a apărut primul trailer pentru noua comedie-dramă Dream Scenario, în care renașterea Cage se răspândește în subconștientul lumii.

Cage îl interpretează pe profesorul Paul Matthews, cu maniere blânde și destul de dorky, genul de tip care nu face niciodată mare zgomot, indiferent unde se duce. Până când, de nicăieri, începe să apară în visele oamenilor. Mai întâi sunt doar câțiva, apoi sunt din ce în ce mai mulți, și el este pe acolo: uneori este doar în fundal, alteori îi înfierbează pe oameni, sau se plimbă cu Freddy Krueger.

Vezi și – Rammstein Și 10 Momente Șocante Din Cariera Lor

În curând, mass-media din lume vrea să știe cine este și de ce este în capul tuturor. Paul reacționează cu un fel de ridicare din umeri: „De ce eu? Nu știu! Sunt specială, cred.

Cu scriitorul-regizor norvegian Kristoffer Borgli – al cărui delicios de întunecat Sick Of Myself a extras și idei despre faimă în era rețelelor sociale – la cârmă, iar restul distribuției incluzându-i pe Julianne Nicholson, Michael Cera, Tim Meadows, Dylan Gelula, Dylan Baker și Kate Berlant.

Filmul a fost un mare succes la festivalul de film de la Toronto din acest an.

Dream Scenario va fi lansat în SUA din 10 noiembrie, dar nu are încă o dată de lansare în Marea Britanie.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

carturesti.ro

Lasă un răspuns