Justin Long Este Posedat În Noul Trailer Pentru Seria Goosebumps - Contemporary-Establishment

Justin Long Este Posedat În Noul Trailer Pentru Seria Goosebumps

A fost un an bun pentru posedați. A existat Attachment, chiller danez și apoi excelentul australian Talk To Me, iar acum noua serie Disney+, Goosebumps – bazată pe cărțile lui RL Stine – va reda un alt spirit răuvoitor ce preia corpul unui nevinovat.

consumer.huawei.com

În noua serie, Justin Long este un tânăr profesor, care se mută într-o casă veche, presupusă bântuită, lângă noua lui școală. Ceva groaznic i s-a întâmplat unui băiat pe nume Harold Biddle în acea casă, cu trei decenii în urmă, iar în scurt timp profesorul Long este prins într-o ambuscadă, de un spirit care poartă o cămașă în carouri. Îi intră prin esofag sub forma unui fum negru și destul de curând el afișează genul de rânjet înfiorător, care este semnul distinctiv al unei posedări.

La școală, cinci elevi își asumă responsabilitatea să rezolve ceea ce se întâmplă, și se pare că implică o cameră Polaroid blestemată, niște măști ciudate care seamănă puțin cu cea pe care o avea personajul negativ din Bond, Safin în No Time To Die și lucruri rele pe care le-au făcut părinții lor când erau la școală cu defunctul Harold Biddle. Așa cum spune James jucat de Miles McKenna: “Oh my god – we’re murder-nepo babies!”

Goosebumps ajunge pe Disney+ vineri, 13 octombrie. Ajunge, cum să nu ajungă!

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

carturesti.ro

Lasă un răspuns