Benedict Cumberbatch Este Un Jucător de Noroc Cu Un Plan În trailerul Pentru The Wonderful Story of Henry Sugar de Wes Anderson - Contemporary-Establishment

Benedict Cumberbatch Este Un Jucător de Noroc Cu Un Plan În trailerul Pentru The Wonderful Story of Henry Sugar de Wes Anderson

Chiar dacă a avut deja un film foarte apreciat în cinematografe în acest an (Asteroid City), Wes Anderson a muncit din greu pentru a crea o serie de scurtmetraje bazate pe poveștile lui Roald Dahl pentru Netflix. Primul, The Wonderful Story Of Henry Sugar, ajunge pe serviciul de streaming în câteva săptămâni și poți vedea trailerul mai jos.

Scurtmetrajul îl găsește pe Benedict Cumberbatch în rolul titularului Sugar (nu există nicio legătură cu Sir Alan din The Apprentice, presupunem), un tip bogat care află de un guru (Ben Kingsley) care pretinde că poate vedea fără să-și folosească ochii.

Trecând la ideea că acest lucru l-ar putea ajuta să câștige și mai mulți bani, Henry Sugar caută să învețe singur cum să o facă.

Anderson a scris și regizat scurtmetrajul, care include și actori precum Ralph Fiennes (în rolul lui Roald Dahl – el apare în celelalte scurtmetraje) și Dev Patel, plus Richard Ayoade.

The Wonderful Story Of Henry Sugar apare pe Netflix pe 27 septembrie. Începe o săptămână în care Anderson se întoarce la Dahl pentru prima dată după filmul The Fantastic Mr Fox din 2009, cu debutul The Swan, The Ratcatcher, and Poison în următoarele trei zile.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

consumer.huawei.com

Lasă un răspuns