RxA lansează EP-ul „Rebel”, actul ei de rebeliune artistică - Contemporary-Establishment

RxA lansează EP-ul „Rebel”, actul ei de rebeliune artistică

RxA, o artistă independentă, ne încântă cu o viziune muzicală plină de autenticitate, prin lansarea primului său EP, „Rebel”, și prin care iese din umbră, alege să exprime actul ei de rebeliune artistică, să se lase descoperită, să afli cine este ea, de fapt. 

EP-ul reprezinta insumarea drumului meu in muzica pana in momentul de fata. Am cantat alaturi de artisti cunoscuti (Andra, Inna, Tudor Chirila, Smiley). Am cantat pe scene mari si foarte mari. Am adunat experiente si am invatat din multe situatii, am obsevat si am inteles mecanisme. Dar acum, prin acest  EP, ies din umbra, aleg sa exprim actul meu de rebeliune artistica, sa ma exprim, sa ma las descoperita, sa afli cine sunt eu de fapt”, spune artista.

Rebel” redă o muzică de stare, încărcată de senzualitate, împletind dinamic refrenele explozive cu energie dark. Fiecare piesă reprezintă un layer al personalității mele, încă o poveste, o experiența trăită sau o fantezie spusă prin intermediul versurilor, a muzicii, care te invită să îți construiești propriul mood, te incită la ați construi propria realitate sau propria portița de evadare din realitate.

Vezi și – Cele mai ciudate 10 teorii ale conspirației conform cărora 2Pac și-a înscenat propria moarte

RxA te invită să îi descoperi muzica în cadrul lansării EP-ului, care va avea loc pe data de 21 septembrie, la Grivița Studio (Calea Griviței, nr. 355-357), începând cu ora 19:00. Evenimentul va aduna atât oameni din industrie, producători, songwriteri, DJ, oameni de radio li instrumentiști de renume, cât și prieteni apropiați, familie. În deschiderea evenimentului, ca opening act, va fi prezentă o apariție care promite: artista BELLE. 

„Mi-am propus ca prin acest live să îți ofer o experiență adevărată, reală, brută și lipsită de filtre, a muzicii și totodată energiei mele în muzică. Muzica pe care o compun este fără urmă de îndoială complexă, colorată, inedită, surprinzătoare, chiar bipolară prin alternarea energiei – jocul meu preferat în materie de sound”, declară RxA.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

dynutrition.ro

Lasă un răspuns