Corina Sîrghi & Taraful Jean Americanu live la în Grădină - Contemporary-Establishment

Corina Sîrghi & Taraful Jean Americanu live la înGrădină

Pe 17 septembrie, Corina Sîrghi & Taraful Jean Americanu vor transforma înGrădină într-o petrecere de pomină, așa cum se făceau prin secolul XX, cu acorduri lăutărești atent culese.

Weekendul acesta vă propunem o călătorie în niște vremuri de mult apuse, despre care am citit și ascultat povești și istorii, din perioada în care Bucureștiul încă era duios poreclit „Micul Paris” și în care petrecerile arătau cu totul diferit față de acum. O perioadă de glorie a chefurilor de mahala, cu dansuri înflăcărate, inimi deschise și pasiuni pitite grijuliu sub umbrela eleganței vremii, cel puțin la începutul serii. 

Folosește codul – 20mix – și comandă parfumul VersaceEros – 100 ml, cu o reducere de la 442RON la 354RON

Vezi și – Cele mai ciudate 10 teorii ale conspirației conform cărora 2Pac și-a înscenat propria moarte

Conduși de acordeonistul, etnomuzicologul și culegătorul Shaun Williams, Corina Sîrghi & Taraful Jean Americanu vă vor transpune într-un veritabil salon de petrecere din anii ’30, prin muzica lăutărească interpretată cu măiestrie și drag, pe 17 septembrie în clubul social în Grădină.

Situat la doar 20 de kilometri de tulburata Capitală, spațiul se află suficient de departe pentru a uita de griji, dar destul de aproape pentru a nu fi presat de drumul înapoi spre casă. Astfel, e un prilej perfect de a-ți aduna prietenii, pe cei dragi sau de a veni cu o persoană specială din viața ta, pentru o serată de eliberare și dans. 

„Mi se pare că totul este urât și că foarte puține lucruri se mențin frumoase. Muzica tradițională este una dintre aceste lucruri, mai ales dacă nu umblăm să o schimbăm prea mult. Și suntem bucuroși că avem ocazii atât de dese să aducem asta publicului care, de vrea sau nu vrea, realizează din când în când că are nevoie de ea. De muzica asta. În acest sfârșit de săptămână o să cântăm în aer liber, la iarbă verde, aproape de București, într-un loc în care n-am mai fost, dar despre care cred că o să ne placă foarte mult. În prețul biletului este inclus și un pahar de vin, asta, așa, ca să știm cu ce gen muzical stăm la masă.” – a declarat Corina Sîrghi

Vezi și – Efectul muzicii rock asupra performanței în fitness și ridicarea de greutăți: Un studiu de caz

Accesul la eveniment se face începând cu ora 13:00. Concertul Corina Sîrghi & Taraful Jean Americanu începe la ora 17:00. Până la ora concertului vă puteți bucura de o zi relaxantă în Grădină alături de familie sau prieteni.

Locația inGradina.ro/județul Ilfov (marcat în Google Maps/Waze): https://goo.gl/maps/DiUV91XUkzjxUc4H8 

Animalele de companie trebuie ținute în lesă și respectând toate normele de siguranță. Copiii vor avea acces doar însoțiți de părinți sau adulți.

Biletele pentru concert se găsesc în rețeaua iabilet: https://www.iabilet.ro/site/event/88692/

● Preț bilet adulti: 100 lei (un pahar de vin inclus)

● Pret bilet copii: 50 lei (nu se servește vin minorilor)

Toate detaliile despre concert se pot găsi pe pagina dedicată de eveniment: https://fb.me/e/80YTQi1Cl 

Un eveniment marca BandBook.
BandBook reprezintă platforma de servicii integrate care le oferă artiștilor o punte între ei și entitățile care se învârt în jurul acestora, de la fani, la organizatorii de evenimente, până la actorii media relevanți din piață. Misiunea platformei este să le ofere artiștilor, fie ei cu un nume deja sonor sau aflați la început de drum, acces la o gamă personalizată de servicii, care să îi ajute să își atingă și să își fructifice potențialul.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

maranc.ro

Lasă un răspuns