A apărut compilația CD "Oblivion" a proiectului Black Metal ANTUMBRA - Contemporary-Establishment

A apărut compilația CD “Oblivion” a proiectului Black Metal ANTUMBRA

Proiectul sibian de Atmospheric Black Metal ANTUMBRA a lansat compilatia “Oblivion” pe format CD in colaborare cu Loud Rage Music. Materialul poate fi ascultat si comandat aici:

Iata ce a avut de spus Marius Ignatescu, omul din spatele ANTUMBRA, despre “Oblivion“: “Acest album transmite ideea trecerii ireversibile a timpului, a amintirilor, a mortii si vietii, toate invelite intr-o esenta intunecata si atmosferica. Compilatia implica o calatorie prin adancurile existentei, explorand natura trecatoare a vietii si ecourile bantuitoare ale trecutului. Capteaza esenta black metalului in timp ce evoca un sentiment de mister si introspectie.”

vitamix.ro

Puteti viziona clipul piesei “Alone“, un nou extras de pe “Oblivion“, aici:

ANTUMBRA este un proiect de Atmospheric Black Metal initiat de Marius Ignatescu in 2021 in Sibiu. In acelasi an apare si albumul de debut “Dark Mist And Shadows“, urmat un an mai tarziu de “A Descent into the Maelström” si “Shards of Existence“, iar in 2023 de catre “Ashen“, toate lansate doar in format digital, deci “Oblivion” marcheaza si prima aparitie a unui material ANTUMBRA pe format fizic.

Discografie:

  • Dark Mist and Shadows (Album, 2021, Independent)
  • A Descent into the Maelström (Album, 2022, Independent)
  • Shards of Existence (Album, 2022, Independent)
  • Ashen (Album, 2023, Independent)
  • Oblivion (Compilatie, 2023, Loud Rage Music)

Componenta:

Marius Ignatescu (toate instrumentele si vocile)

Contact:

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

manukashop.ro

Lasă un răspuns