Atacuri Godzilla În Trailerul Apple, Monarch: Legacy Of Monsters – Cu Data De Lansare Confirmată - Contemporary-Establishment

Atacuri Godzilla În Trailerul Apple, Monarch: Legacy Of Monsters – Cu Data De Lansare Confirmată

Săptămâna trecută a început cu niște știri în formă de Godzilla de dimensiuni superioare, oferind prima noastră privire asupra trailerului Godzilla Minus One de la Toho, care va veni în Japonia înainte de sfârșitul anului. Acum vine o altă apariție a uriașului – de data aceasta într-un context și continuitate diferit – în primul trailer pentru Monarch: Legacy Of Monsters.

Acesta este următorul serial pe micul ecran al Apple TV+, plasat în MonsterVerse – aceasta este franciza kaiju actuală a Warner Bros și Legendary, care a început cu Godzilla de Gareth Edwards, a continuat în Kong: Skull Island și Godzilla: King Of The Monsters și, cel mai recent Godzilla Vs Kong.

mobino.ro

Pe streaming, Legacy Of Monsters se va învârti în principal în jurul Monarch, organizația din umbră ce este legată de toată activitatea titanilor de pe Pământ.

Dar, nu vă temeți – trailerul confirmă că va exista și o acțiune considerabilă kaiju.

Există câteva imagini epice plină de monstri aici – nu doar Godzilla, ci și un tip de păianjen mare (care îl urmărește aparent pe John Goodman pe Insula Skull), plus o altă minune înaripată. Dar este acea imagine cu ‘zilla, care este aici pentru a vă arăta că Monarch nu va fi o rudă săracă a verilor săi de pe marele ecran.

Dincolo de creaturi, există și alte motive pentru a crea entuziasm cu Legacy Of Monsters – mai ales ideea extrem de cool de a-i avea pe Kurt Russell și pe fiul său actorul Wyatt Russell să interpreteze aceleași personaje, ofițerul de armată Lee Shaw, de-a lungul perioadelor de timp.

Iată sinopsisul oficial:

„În urma bătăliei năucitoare dintre Godzilla și Titani care a pus la pământ orașul San Francisco și revelația șocantă că monștrii sunt adevărați, Monarch: Legacy Of Monsters urmărește doi frați care calcă pe urmele tatălui lor pentru a descoperi legătura familiei lor cu organizația secretă cunoscută sub numele de Monarh.

Indiciile îi conduc în lumea monștrilor și, în cele din urmă, până la ofițerii de armată Lee Shaw (interpretat de Kurt Russell și Wyatt Russell), care are loc în anii 1950 și jumătate de secol mai târziu, unde Monarch este amenințată de ceea ce știe Shaw. Saga dramatică – care se întinde pe trei generații – dezvăluie secrete îngropate și modurile în care evenimentele epice, cutremurătoare, pot reverbera în viața noastră.”

Monarch: Legacy Of Monsters a fost creat de Chris Black, care a dezvoltat serialul alături de Matt Fraction, favoritul benzilor desenate Hawkeye – iar primul episod este condus de alumul WandaVision Matt Shakman. Și după cum dezvăluie acest trailer, show-ul începe să fie difuzat din 17 noiembrie, așa că nu mai este mult de așteptat.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

consumer.huawei.com

Lasă un răspuns