Austin Butler, Jodie Comer și Tom Hardy Pornesc Revoluția Motocicliștilor În Trailerul Pentru The Bikeriders - Contemporary-Establishment

Austin Butler, Jodie Comer și Tom Hardy Pornesc Revoluția Motocicliștilor În Trailerul Pentru The Bikeriders

Lui Austin Butler îi place un film care se desfășoară în anii ’60, Tom Hardy iubește o epopee adiacentă cu gangsteri, iar Jodie Comer încă nu a întâlnit un accent pe care nu l-ar putea stăpâni. Toate cele trei lucruri s-au reunit sub forma filmului The Bikeriders, o dramă de Jeff Nichols, despre visurilor amare a anilor 1960 și impactul pe care îl are asupra a trei motocicliști.

Acțiunea are loc în 1965, „epoca de aur a motocicliștilor”, potrivit lui Comer’s Kathy, care este ea însăși motociclistă și membră a unei bande. Din trailer se pare că își amintește despre toată povestea la o palavră cu un jurnalist la ceva timp după fapte, și că Kathy a fost implicată într-o relație cu un motociclist jucat de Butler, Benny.

consumer.huawei.com

Benny se trezește atras într-o bandă de motocicliști numită Vandalii: sunt o gașcă sălbatică, condusă de Johnny, personajul lui Hardy.

Vezi și – Cele mai ciudate 10 teorii ale conspirației conform cărora 2Pac și-a înscenat propria moarte

„Am construit asta din nimic”, spune Johnny la un moment dat. „Aceasta este familia noastră.” (Este încă posibil ca numele de familie al lui Johnny să fie Toretto, iar The Bikeriders se leagă de universul Fast & Furious.)

Vremurile bune încep să devină puțin cam ciudate, iar distracțiile Vandalilor devin din ce în ce mai desfrânate – ei intră în prostituție și jocuri de noroc, iar vibe-ul se transformă de la Easy Rider la Goodfellas.

M-am gândit că nu pot conduce acest club pentru totdeauna”, spune Johnny, aparent ispitindu-l pe Benny să-i conducă însuși pe Vandals. Kathy nu este sigură de tot, dar, după cum subliniază Johnny, nu-l poate opri pe Benny să se arunce în această lume întunecată:

If he wants to ride a bike, he can ride a bike”. Dacă el, într-adevăr, vrea să meargă pe motocicletă și poate, într-adevăr să o facă?

Vom afla când The Bikeriders va ajunge în oraș pe 1 decembrie.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

maranc.ro

Lasă un răspuns