BLAZZAJ anunță un nou album, “Întoarcerea Omului Furnicar”, o poveste despre un vis ce nu te aruncă în abis. - Contemporary-Establishment

BLAZZAJ anunță un nou album, “Întoarcerea Omului Furnicar”, o poveste despre un vis ce nu te aruncă în abis.

BLAZZAJ, unul dintre cele mai importante nume din scena sonorităților de nișă din Timișoara, revine cu un nou material de studio, un album imprimat pe dublu vinil numit, “Întoarcerea Omului Furnicar”.

Revenită anul acesta, ca după o călătorie de recunoaștere a sinelui creativ, cu o serie de concerte când la Electric Castle, când la Gărâna sau Jazzar, trupa pare că a păstrat la saltea, ca un cetățean bine instruit de vremurile grele, știrea lansării unui nou material, unul mai așteptat ca mașina cu pâine.

consumer.huawei.com

Întoarcerea Omului Furnicar”, după cum chiar membrii trupei declară, “desenează pe portativ un alt peisaj. Despre un vis ce nu te-aruncă în abis, despre orașul ce curge prin tine, despre o lume în care totul înjur merge mai bine, chiar mult prea bine.”

Vezi și – Infernul Nordic Metal: Amon Amarth și Bleed From Within aprind Arenele Romane din București!

Cu o călătorie muzicală ticluită de Eddie Neumann și Florin Barbu prin 1998 ca niște povestitori urbani atenți la neatenția vieții, BLAZZAJ a reușit să retușeze în tot acest timp imaginea prăfuită a traiului urban, transformând iremediabilul plictis într-o revelație artistică.

Compozițiile însiropate cu sarcasm și umor fin s-au clădit de la sine în vecinătatea spiritului inovator al artiștilor, piesele lor devenind ode pictate în tente de suprarealism balcanic. De altfel, chiar story-ul ce însoțește acest nou material respiră un asemenea aer îmbibat de o prospețime aproape nefirească. 

“După încercarea nereușită de a prelua conducerea asociației de locatari, omul furnicar s-a rătăcit 28 de zile în supermarketuri în căutarea echilibrului de sine. El s-a întors în bloc cu 14 povestiri demne de orice povestitor.”

Vezi și – 10 Fapte Senzaționale Despre Jimi Hendrix: Cât De Multe Lucruri Știm Despre El?

Albumul “Întoarcerea Omului Furnicar” va fi lansat oficial pe data de 15 septembrie în cadrul unui concert în Control Club din București. Vinilul dublu poate fi achiziționat în ziua evenimentului chiar de la locație sau online (http://treibetivi.ro/produse), iar prețul acestuia este de 160 de lei.

Biletele pentru concertul de lansare din Control Club pot fi achiziționate de pe iaBilet.ro accesând acest link: https://www.iabilet.ro/bilete-blazzaj-lansare-de-album-pe-vinil-intoarcerea-omului-furnicar-87880

Pentru cei mai nerăbdători, BLAZZAJ va susține un concert și pe data de 10 septembrie, de această dată în Timișoara, la Casa Tineretului, alături de Fanfare Ciocârlia. Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile pe iaBilet.ro la acest link: https://www.iabilet.ro/bilete-timisoara-fanfare-ciocarlia-casa-tineretului-time-to-rock-2023-88524/

Mai multe informații despre activitatea trupei găsiți pe pagina oficială BLAZZAJ de Facebook: https://www.facebook.com/Blazzaj

Foto trupă: (c) Trei bețivi

Dacă ești interesat de o colaborare în domeniul Marketing Online accesează acest link și vezi ce putem face.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

Lasă un răspuns