Cele mai ciudate 10 teorii ale conspirației conform cărora 2Pac și-a înscenat propria moarte - Contemporary-Establishment

Cele mai ciudate 10 teorii ale conspirației conform cărora 2Pac și-a înscenat propria moarte

2PAC sau Tupac Shakur avea doar 25 de ani când a fost împușcat în timp ce stătea într-o mașină parcată pe o bandă din Las Vegas pe 7 septembrie 1996. Atacul a venit după meciul de box Mike Tyson-Bruce Seldon la care a participat Shakur. A murit la spital șase zile mai târziu, pe 13 septembrie.

Teoriile conspirației și zvonurile au început aproape imediat să apară. Mulți au susținut că a fost ucis de colegul rapper, Biggie Smalls, care el însuși avea să fie împușcat câteva luni mai târziu.

Cu toate acestea, odată cu trecerea timpului, teoriile s-au dus pe teritoriul „Elvis”, cu afirmații cum că rapperul și actorul și-ar fi înscenat propria moarte, teorii care circulă și astăzi.

Iată zece motive pentru care unii oameni cred cu fermitate că 2PAC este în viață și sănătos. . . undeva . . .

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

consumer.huawei.com

Un gând despre “Cele mai ciudate 10 teorii ale conspirației conform cărora 2Pac și-a înscenat propria moarte

Lasă un răspuns