Trailerul Pentru Godzilla Minus One Dezvăluie Urtmătorul Film Epic Cu Monștri - Contemporary-Establishment

Trailerul Pentru Godzilla Minus One Dezvăluie Urtmătorul Film Epic Cu Monștri

Este o perioadă bună pentru fanii kaiju. Nu numai că serialul MonsterVerse de la Apple, Monarch: Legacy Of Monsters este de așteptat înainte de sfârșitul anului, urmat în 2024 de continuarea lui Adam Wingard, Godzilla X Kong: The New Empire, dar există și un nou film pe drum, de la Toho. Godzilla Minus One din Japonia sosește în lunile următoare, marcând primul film Godzilla cu acțiune live pe marele ecran din 2016 de la apreciatul Shin Godzilla din 2016.

Acesta este plasat în Japonia postbelică, plasându-se într-un context geopolitic similar cu filmul original din 1954 – totuși, se pare că ar putea avea loc chiar mai devreme de mijlocul anilor ’50 (ceea ce cu siguranță ar fi corelat cu titlul Minus One).

bookzone.ro

De la regizorul Takashi Yamazaki, acesta pare a fi o interpretare serioasă a lui Godzilla, imaginată încă o dată ca o manifestare a terorii nucleare care a zguduit Japonia la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial.

Vezi și – Tobele Și Impactul Lor Benefic Asupra Sănătății Fizice Și Psihice

Trailerul Godzilla Minus One ne oferă o mulțime de imagini cu orașe devastate și oameni înspăimântați de puterea distructivă a entității malefice, în timp ce sinopsisul o plasează în „cea mai disperată situație din istoria Japoniei”.

„După război, Japonia a fost redusă la zero”, se spune. „Godzilla apare și aruncă țara într-o stare negativă.

Filmul a fost produs în parte pentru a marca 70 de ani de la aparția celui mai mare monstru din cinematografie și urmează să fie lansat în Japonia pe 3 noiembrie.

Toho urmează să distribuie Godzilla Minus One în America după data de 1 decembrie – dar deocamdată nu pare să fie stabilită o dată de lansare la nivel global.

Cu degetele încrucișate, nu vom aștepta mult timp pentru ceea ce pare a fi o altă abordare puternică a creaturii legendare.

Oricum, cu Monarch și Godzilla X Kong care urmează să apară, fanii kaiju sunt pe cale să fie foarte bine hrăniți.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

maranc.ro

Lasă un răspuns