Primul Concert Pearl Jam din 2023 A Fost Plin De Surprize - Contemporary-Establishment

Primul Concert Pearl Jam din 2023 A Fost Plin De Surprize

Trupa Pearl Jam s-a întors în turneu joi pentru primul lor concert din 2023. Urcând pe scena de la Xcel Energy Center din St. Paul, Minnesota, trupa a avut un set de 24 de cântece care a inclus câteva materiale audio surpriză.

mobino.ro

În mod remarcabil, trupa a dat praful la o parte de pe „Insignificance” de pe Binaural pentru prima dată din 2016. Ei au interpretat și „Love Boat Captain” de pe Riot Act doar pentru a doua oară în ultimii cinci ani.

Alte selecții notabile de cântece au inclus Vs. piesa „Indifference”, care a deschis un concert Pearl Jam pentru prima dată din 1994. Au cântat, de asemenea, piese profunde de pe No Code „I’m Open” și „Sometimes”.

Pentru a încheia spectacolul, Eddie Vedder a interpretat piesa „Wildflowers” a lui Tom Petty, înainte ca restul trupei să i se alăture pentru „Elderly Woman Behind the Counter in a Small Town”, „Go”, „Crazy Mary”, „Alive” și „Yellow Ledbetter.

Vezi filmări din cadrul concertului mai jos.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

manukashop.ro

Lasă un răspuns