Vezi NouL Trailer Pentru Filmul Horror Five Nights At Freddy’s - Contemporary-Establishment

Vezi NouL Trailer Pentru Filmul Horror Five Nights At Freddy’s

Am avut deja un teaser și un prim trailer pentru adaptarea lui Blumhouse a seriei de jocuri horror, Five Nights At Freddy’s. Acum, aici vine un aspect nou, care include și un fundal pentru cei care nu au auzit niciodată de acest concept.

Cu Emma Tammi ca regizor, preluat dintr-un scenariu pe care l-a scris împreună cu creatorul jocului Scott Cawthon și Seth Cuddeback, filmul îl găsește pe Josh Hutcherson în rolul lui Mike Schmidt, un agent de securitate cu probleme, care începe să lucreze la localul Freddy Fazbear’s Pizza, care este aproape abandonat.

watchshop.ro

În timp ce își petrece prima noapte la serviciu, își dă seama că schimbul de noapte la Freddy nu va fi atât de ușor…

Elizabeth Lail, Kat Conner Sterling și Piper Rubio, alături de Mary Stuart Masterson și Matthew Lillard fac parte din distribuția acestui film, iar Five Nights At Freddy’s va fi în cinematografe de pe data de 25 octombrie.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

bauturialcoolice.ro

Lasă un răspuns