Artistul Tim Montana Lansează Single-ul ‘Devil You Know’ - Contemporary-Establishment

Artistul Tim Montana Lansează Single-ul ‘Devil You Know’

Tim Montana a crescut off the grid în afara orașului Butte, Mont., fără electricitate. La o vârstă fragedă, s-a trezit cufundat în muzică și a început să cânte la chitară la vârsta de șase ani.

După cum spune el pe site-ul său, „Muzica a fost o evadare de a fi izolat în pădure. Când am cântat la chitară și am închis ochii, plecam de la Butte și vedeam lumea”.

consumer.huawei.com

Când a fost gata să părăsească Butte, a decis să schimbe lipsa de energie electrică pentru energia non-stop din Los Angeles și, în cele din urmă, pentru visele mari din Nashville.

Montana nu și-a pierdut niciodată din vedere rădăcinile și, într-o călătorie înapoi acasă, s-a întânlit cu David Letterman, cu care a fost deschis despre dragostea pentru statul Montana.

Acea întâlnire întâmplătoare cu Letterman l-a determinat pe Montana să cânte melodia sa, „Butte, America”, la Late Show With David Letterman pe 17 octombrie 2008.

Prima degustare a ceea ce urmează să vină de la Montana în următoarea perioadă, este single-ul, „Devil You Know” – o melodie care evidențiază acele influențe rock la fel de mult pe cât își prezintă darul inimitabil de a crea și de a spune povești puternice.

Devil You Know” este primul dintr-o serie de single-uri care urmează să fie lansate anul acesta, urmat de albumul full-length al lui Montana cu Broken Bow Records.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

Lasă un răspuns