Filmul The Killer Teaser al lui David Fincher Ni-l Arată pe Michael Fassbender Ca Un Asasin Periculos - Contemporary-Establishment

Filmul The Killer Teaser al lui David Fincher Ni-l Arată pe Michael Fassbender Ca Un Asasin Periculos

Respectă-ți planul. Sa nu ai incredere in nimeni. Să nu ai empatie. Anticipează, nu improviza. De asta este nevoie dacă vrei să reușești ca asasin, conform personajului lui Michael Fassbender din The Killer, noul thriller polițist al regizorului legendar David Fincher.

Netflix tocmai a lansat un teaser zguduitor pentru The Killer, care nu are dialoguri, cu excepția vocii off, repetitive a lui Fassbender, și folosește o linie de bas puternică și o editare agitată, pentru a crea un sentiment incredibil de energie și tensiune.

empikfoto.ro

Dacă „The Killer” de David Fincher, cu Michael Fassbender nu te-a cumpărat, acest trailer cu siguranță o va face.

Primul lungmetraj al lui Fincher de la Mank din 2020, The Killer pare să-l vadă pe regizor revenind pe teritoriul mai dur, Gone Girl, Fight Club și The Girl With The Dragon Tattoo.

Nu știm prea multe despre asta – doar că Fassbender este un asasin care, după o accidentare fatidică, luptă împotriva angajatorilor săi și a lui însuși, într-o vânătoare internațională despre care insistă că nu este personală.

De asemenea, are un rol principal și Tilda Swinton, zărită momentan în acel teaser.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

manukashop.ro

Lasă un răspuns