Trupa "Reverse The Moment" lansează videoclipul pentru single-ul "Paresthesia" - Contemporary-Establishment

Trupa “Reverse The Moment” lansează videoclipul pentru single-ul “Paresthesia”

Trupa de metalcore “Reverse The Moment” își încântă fanii cu noul lor videoclip pentru piesa “Paresthesia”. Videoclipul vine ca o extensie naturală a lansării inițiale a piesei pe 3 Martie 2023, împreună cu un visualizer, și promite să aducă o experiență vizuală și auditivă intensă.

Cu mix-ul și masterizarea atent realizate de Dan Niculescu, “Paresthesia” se evidențiază prin calitatea sunetului și atenția acordată fiecărui detaliu al compoziției. Aceasta devine o experiență sonoră care lasă o amprentă puternică.

empikfoto.ro

Regizat de Mimi Salajan, videoclipul adaugă o dimensiune nouă piesei. Cu o serie de cadre cinematice, povestea vizuală se îmbină perfect cu energia și intensitatea piesei, oferind o experiență captivantă.

Videoclipul pentru “Paresthesia” poate fi urmărit pe canalul oficial de YouTube al trupei “Reverse The Moment”: 

Pentru informații suplimentare despre trupă, vă rugăm să accesați linktree-ul: www.linktr.ee/reversethemomentband

Despre Trupa “Reverse The Moment”

Reverse The Moment” este o trupă de metalcore dedicată aducerii unei abordări fresh în lumea muzicii. Cu versuri introspective și o instrumentație puternică, trupa îmbină elementele de metal cu emoția sinceră, rezultând într-un sunet autentic și captivant. “Reverse The Moment” explorează teme profunde prin intermediul muzicii lor și își propune să creeze o legătură puternică cu ascultătorii lor prin fiecare notă.

Linkuri aditionale: 

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

dynutrition.ro

Lasă un răspuns