Noul Trailer Expend4bles Promite Sânge Și Lupte De Tip "Rating R" - Contemporary-Establishment

Noul Trailer Expend4bles Promite Sânge Și Lupte De Tip “Rating R”

De parcă prezența unui grup de action icons (și a unor vedete mai tinere din gen) nu este suficientă pentru a te pregăti să vezi filmul Expend4bles (titlul real), atunci acest nou trailer vrea să clarifice că te poți aștepta la toate boom-urile, sânge și curajul la care ai putea spera.

Reunindu-se ca echipă de mercenari de elită, Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture și Sylvester Stallone (deși cel din urmă este într-un rol mai mic în timp ce se pregătește să iasă din franciză) li se alătură pentru prima dată câteva fețe noi (dacă se poate numi cu adevărat Andy Garcia un chip „proaspăt”, deși este încă unul binevenit).

consumer.huawei.com

Expendables sunt ultima linie de apărare a lumii și echipa care este chemată atunci când toate celelalte opțiuni sunt terminate. Dar noi membri ai echipei, cu stiluri și tactici noi, vor da expresiei „new blood” un sens cu totul nou.

Și vor avea nevoie de fiecare abilitate și de fiecare glonț/cuțit/tanc/avion pe care îl pot găsi. Teroriştii au fugit cu nişte arme nucleare. Și dacă echipa nu le poate opri planul malefic, rezultatul ar putea fi…al treilea război mondial.

Noutățile de data aceasta, sunt Curtis „50 Cent” Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Iko Uwais (în calitate de răufăcător!), Jacob Scipio și Levy Tran.

Regizat de Scott Waugh, cu un scenariu de Kurt Wimmer, Max Adams și superb numitul Tad Daggerhart, Expend4bles se va prăbuși în cinematografe pe 22 septembrie.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

maranc.ro

Lasă un răspuns