Se Pare Că Ted Nugent A Fost „Alungat” De Pe Facebook - Contemporary-Establishment

Se Pare Că Ted Nugent A Fost „Alungat” De Pe Facebook

Se pare că Ted Nugent a fost „exilat” de pe Facebook, potrivit unui videoclip pe care rockerul l-a încărcat pe alte două platforme de socializare.

“Păi, mari Xrs, unchiul Ted raportează la datorie de când comisiile de pe Facebook m-au interzis. Ce onoare! Ne vedem aici acolo, nu exist[ cenzur[ peste tot! Vorbiți despre libertate de parcă ați fi serioși!” Nugent a scris într-o postare pe X, care a fost urmată de un videoclip live la scurt timp după.

„Știi, cenzura a fost întotdeauna un plus pentru specia umană. Atunci când interzici pe cineva cu care ești incapabil să dezbați”, a spus el în clip.

empikfoto.ro

A fost postat și un videoclip pe profilul său de Instagram, unde poate fi văzut filmând exact videoclipul live care a fost postat pe pagina sa X. Dar la sfârșitul videoclipului de pe Instagram, el a adăugat:

„Răspândește asta la un milion de oameni, oameni care cred în adevăr, logică și bun simț. Este unchiul Ted care raportează, pentru că am fost cenzurat, alungat de pe Facebook. Știi de ce?

Pentru că naziștilor nu le place lista mea lui Schindler. Bine peste rău. Susține ceea ce crezi. Eu sunt Marele Bivol Alb. Căutăm furtuni. Să-i dăm drumul.”

La o căutare pe Facebook, pagina lui Nugent nu a apărut. Deși nu este clar dacă a existat o anumită postare sau comentariu care l-a interzis de pe platformă. Instagram este de fapt deținut de aceeași companie care deține Facebook – Meta – așa că nu este clar dacă interdicția se va continua sau nu.

În secțiunea „Restricționarea conturilor” din Centrul de transparență al Meta, aceștia notează că utilizatorii vor primi avertismente pentru anumite încălcări ale standardelor comunității Facebook. Cu cât utilizatorul primește mai multe lovituri, cu atât are mai puțin acces la anumite funcții de pe platformă.

Nugent a încheiat recent o parte din turneul său Adios Mofo. În luna mai, unul dintre spectacolele sale, care era programat să aibă loc în Alabama, a fost anulat de locație ca urmare a anumitor comentarii chiar deloc deplasate pe care rockerul le-a făcut.

Concertul urma să aibă loc la Avondale Brewing Company, care a lansat o declarație pe rețelele lor de socializare în care anunța că a fost anulat.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

carturesti.ro

Lasă un răspuns