Ascultă Noua Piesă Transcendentă FOLK-METAL De LA MYRKUR „Like Humans” - Contemporary-Establishment

Ascultă Noua Piesă Transcendentă FOLK-METAL De La MYRKUR „Like Humans”

Myrkur s-a întors. În această toamnă, compozitoarea și multi-instrumentista daneză Amalie Bruun va lansa Spine, cel mai recent album din proiectul ei transcendent de folk-metal și primul full-length de la Folkesange din 2020.

Myrkur prezintă albumul în avanpremieră cu o nouă melodie minunată, epică, numită „Like Humans”, care sună puțin mai aproape de sunetul folky black-metal care i-a definit primele două albume apreciate, Mareridt și M.

empikfoto.ro

Există ritmuri explozive și chitare zgomotoase peste tot și un swell epic post-rock care se îmbină frumos cu vocea angelica a lui Bruun într-un mod care se simte diferit de melodiile mai blânde și mai spartane de pe Folkesange. Ascultați „Like Humans” mai jos pe YouTube.

Când am scris „Like Humans” m-am simțit foarte deconectată și izolată de rasa umană”, a spus Bruuns într-un comunicat de presă. „Lipsa de atingere și de a fi în primii ani de maternitate m-au forțat să devin umană într-un mod în care nu m-am gândit niciodată că o voi face.

„Trecerea simultană prin toate aceste schimbări m-a făcut să vreau cu disperare să simt o conexiune cu pământul și oamenii. Scrierea și înregistrarea acestui album m-au ajutat să mă vindec și să reușesc acest vis.”

Spine apare pe 20 octombrie prin Relapse Records și este acum disponibil pentru precomandă într-o varietate de opțiuni.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

consumer.huawei.com

Lasă un răspuns