Benicio Del Toro Investighează O Crimă În Trailerul Pentru Thrillerul Netflix Reptile - Contemporary-Establishment

Benicio Del Toro Investighează O Crimă În Trailerul Pentru Thrillerul Netflix Reptile

Primind un pic mai mult decât unele dintre filmele din genul murder mystery, lansate pe serverele Netflix cu puțină fanfară, Reptile se mândrește cu o distribuție incredibilă (printre care Benicio Del Toro, Justin Timberlake și Alicia Silverstone) și un loc la Festivalul Internațional de Film de la Toronto .

Trailerul este acum online…

empikfoto.ro

Reptile îl găsește pe (și a fost co-scris de el) Del Toro ca detectivul Tom Nichols, un detectiv dur care investighează uciderea brutală unei tinere agente imobiliare. El încearcă să descopere adevărul într-un caz în care nimic nu este așa cum pare și, făcând acest lucru, demontează iluziile din propria viață.

Timberlake are rolul lui Will, iubitul victimei, în timp ce Silverstone este Judy, soția lui Nichols

Regizorul de videoclipuri muzicale Grant Singer face un pas pentru a-și face debutul aici.

Reptile va fi pe Netflix din 6 octombrie (după o difuzare limitată în cinematografele din SUA din 29 septembrie, dar încă nu se vorbește despre planuri similare worldwide).

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

Lasă un răspuns