BLACKSHEEP Lansează Noul Album De Studio, "Bloodties" - Contemporary-Establishment

BLACKSHEEP Lansează Noul Album De Studio, “Bloodties”

Abia intorsi de la Wacken Open Air unde au representat Romania in urma castigarii concursului national Wacken Metal Battle, Bucurestenii Death’n’Roll BLACKSHEEP au lansat noul album de studio “Bloodties” in colaborare cu labelul Loud Rage Music. „Bloodties” contine unsprezece piese originale si este acum disponibil pentru ascultare si comanda aici:

Piesa „Unleash The Beast” poate fi ascultata si pe canalul oficial de youtube al formatiei:

mobino.ro

Grafica albumului a fost realizata de apreciatul grafician, muzician si artist video roman Costin Chioreanu, binecunoscut pentru colaborarile cu Opeth, Ghost, Voivod, Emperor, Ola Englund, Leprous, Ulver si multi altii.

BLACKSHEEP au inceput deja turneul de promovare a noului album, o serie de douasprezece concerte intinse pe durata a patru luni, cu primele date deja anuntate iar celelalte urmand a fi anuntate in curand.

BLACKSHEEP a pornit ca proiect de studio in 2012, construind pe fundatia ridicata de legende death’n’roll precum Carcass si Entombed. Au impartit scena cu trupe ca Sodom, Unleashed sau Kreator, iar cel de-al doilea album de studio al lor, „Bloodties”, se anunta a fi cel mai furios de pana acum!

Blacksheep

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

lensa.ro

Lasă un răspuns