Trailerul Continental Duce Universul John Wick În New York-ul Anilor 1970 - contemporary-Establishment

Trailerul Pentru Filmul The Continental Duce Universul John Wick În New York-ul Anilor 1970

Ding-ding, ding-ding! Este timpul să intri în modul concierge al hotelului. De ce? Deoarece prequel-ul lui John Wick, The Continental, a dezvăluit un trailer plin de acțiune, ce promite tot felul de omoruri (și cravate!) din seria sa limitată din trei părți. Acțiunea are loc în anii ’70 și îl găsește pe un tânăr Winston (care este personajul lui Ian McShane din filme) fiind prins în tot felul de afaceri nefaste. Vezi trailerul mai jos.

carturesti.ro

Având în vedere că regizorul Chad Stahelski nu este la conducere aici, există o cantitate considerabilă de acțiune cu aspect impresionant – precum și un ton accentuat care indică faptul că The Continental s-ar putea apleca în nebunia mitică a undergroundului așa cum este stabilit în filmele cu John Wick. De asemenea, profită la maximum de acel decor din anii ’70, cu acea coloană sonoră funky și toate acele costume retro.

Cel mai important, există asasini din belșug, toți care caută să declanșeze o furtună în și în jurul clădirii care mai târziu va deveni refugiul sigur al lui Winston și John (până când va fi excomunicat, adică). Ah, și Mel Gibson este aici. Deci, asta e ceva de care trebuie să fii conștient.

Iată rezumatul oficial:

„Evenimentul în trei părți va explora originea din spatele piesei emblematice, a unui hotel pentru asasini din universul John Wick prin ochii și acțiunile unui tânăr Winston Scott, în timp ce acesta este târât în peisajul New Yok-ului anilor ’70 pentru a face față unui trecut pe care credea că l-a lăsat în urmă. Winston trasează un curs mortal prin lumea interlopă misterioasă a hotelului într-o încercare îngrozitoare de a pune mâna pe hotelul unde va fi în cele din urmă viitorul său tron.”

Pentru Servicii Marketing Online accesează acest Link

Va fi The Continental din lumea lui John Wick la înălțimea celor patru filme care schimbă jocul? Cum va afecta înțelegerea noastră a versetului John Wick? Și va fi vreun câine drăguț prin zonă?

Vom afla când începe difuzarea showului din septembrie.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

bauturialcoolice.ro

Lasă un răspuns