Târg De Carte, Folk Și Poezie La 2 Mai At Cultură La Liman - Contemporary-Establishment

Târg De Carte, Folk Și Poezie La 2 Mai At Cultură La Liman

În perioada 7-14 august, stațiunea 2 Mai se va transforma într-un veritabil paradis cultural, unde pasionații de literatură și muzică folk se vor întâlni pentru un eveniment de neuitat: Târgul de Carte Folk și Poezie.

lensa.ro

Cu un program bogat și variat, acest târg aduce în fața publicului nume de scriitori și poeți remarcabili, care vor împărtăși cu toții pasiunea pentru cuvânt și frumosul din versuri. Printre invitații speciali se numără: Profesor Doctor în Istorie Adrian Cioroianu, cunoscut atât pentru cercetările sale istorice, Stefan Doroftei Doimaneanul, un scriitor plin de sensibilitate și imaginație, Sorin Poclitaru, Dan Nita, un scriitor versatil și talentat, Luiza Cala, cu versurile ei învăluite în mister și simbolism, Scriitoarea Ali Ștefănescu, o prezență inconfundabilă în literatura română, și Ramona Opris, o autoare care cucerește cititorii cu emoția și profunzimea creațiilor sale.

Târg De Carte, Folk Și Poezie La 2 Mai At Cultură La Liman - Contemporary-Establishment

Vezi și – Servicii Marketing Online

În cadrul acestui târg, vei avea ocazia unică să intri în contact direct cu acești artiști și să împărtășești cu ei gânduri și impresii despre literatură și viață.Pe lângă expoziția de cărți și întâlnirile cu autorii, sectiunea de recital folk va aduce pe scenă câțiva dintre cei mai apreciați cântăreți ai genului. Cosmin Vaman, Maaria Rainea, Vasi Cimpeanu, Catalin Stepa, Radu Craciuneascu, Mihaela Draganescu și Walter Ghicolescu vor încânta publicul cu acordurile lor calde și poveștile spuse în versuri.

Pe parcursul a 7 zile, atmosfera va fi incendiară, iar energia creativă va vibra în aer. Târgul de Carte Folk și Poezie va fi un prilej de a te îmbogăți spiritual, de a descoperi noi talente și de a te conecta cu arta într-un mod unic și emoționant.Dacă ești pasionat de literatură și muzică folk, sau pur și simplu cauți o experiență culturală de neuitat într-un peisaj de vis, nu rata această oportunitate de a fi parte din Târgul de Carte Folk și Poezie în minunata stațiune 2 Mai!

Eveniment Facebook – https://www.facebook.com/events/1994691004210241

Intrare liberă.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

lensa.ro

Lasă un răspuns