Mara Halunga lansează primul single - A Gente Se Encontra No Final  - Contemporary-Establishment

Mara Halunga lansează primul single – A Gente Se Encontra No Final 

La 5 ani de când a luat naștere proiectul lor de muzică braziliană, Mara Halunga și Cauê de Marinis aduc în fața fanilor prima piesă originală, cântată în limbile portugheză braziliană și română.

“A Gente Se Encontra No Final” reprezintă un nou început, o altă abordare muzicală, o extindere a proiectului Mara Halunga & Cauê De Marinis. Înseamnă și o idee pe care ascultătorii și-o pot face despre primul lor album, pe care plănuiesc sa îl lanseze anul viitor, în 2024.”Eu nu am cântat niciodată muzică în altă limbă, doar limba portugheză braziliană, pentru că așa am început să cânt, după 4 ani de trăit parțial în São Paulo și după ce am învățat perfect limba.

consumer.huawei.com

Această piesă este și în portugheză și în română pentru că a fost o inspirație de moment, fără nimic programat. Poate fi văzută ca o reflexie a vieții noastre din ultimii 10 ani, călătorind mereu între România și Brazilia. În São Paulo eu m-am apropiat mai mult de muzică, în sensul în care am crezut pentru prima oară că ar putea deveni o meserie. Am încetat să o privesc doar din perspectiva unui ascultător, în primul rând, datorită lui Cauê”, a spus Mara Halunga. 

Preferatele Noastre

Pasiunea Marei pentru Brazilia apare încă din copilărie, alimentată fiind de poveștile bunicului matern, care a lucrat și a călătorit o perioadă în această țară. Ulterior, a evoluat până la momentul în care São Paulo a devenit a doua ei casă, cunoscând muzicieni care i-au “făcut loc” în concertele lor, au invitat-o pe scenă sau în jurul mesei, în “rodas de samba” din cartierele Vila Madalena sau Pompeia.„Pe lângă asta, în São Paulo nu există, cel puțin în cercurile noastre extinse de cunoscuți, o adunare în casa cuiva fără ca cineva să nu înceapă să cânte, iar apoi ceilalți să îl /o urmeze. 

Asta transmit și versurile piesei: o întâlnire între prieteni, care întotdeauna este una muzicală, în sincron, oriunde, pentru că „a noastră curte este întreaga Planetă”, a adăugat Mara Halunga. Producătorul acestui single și al viitorului album este prietenul lor, Bruno Dos Reis, totodată un bun sfătuitor și cel alături de care au plănuit tot.

Tot el este responsabil și de imprimarea și mixarea piesei, precum și de alegerea minunatei echipe care li s-a alăturat în studiourile Asociației Cachuera din São Paulo.

Tot procesul de înregistrare din studio a fost surprins de sensibilul ochi al lui Guilherme Fernandez (Los Andes Produtora), de asemenea un prieten special și extrem de talentat.

Creditele merg la: 

  • Muzică si versuri: Mara Halunga, Cauê De Marinis
  • Producător muzical: Bruno Dos Reis
  • Aranjament: Adelmo Henrique

Muzicieni:

  • Voce: Mara Halunga
  • Chitară: Cauê De Marinis, Diego Coelho, Rafael Acerbi
  • Pian: Daniel Grajew Bass: Fabio Sá Baterie: Thomas Harres
  • Percuții: Raphael Coelho 
  • Înregistrare și mixaj : Bruno Dos Reis Asistent de înregistrare : Raphael Vechione
  • Masterizare: Estevan Sinkovitz 

Video:

Înregistrare si editare: Los Andes Produtora

Înregistrările audio și video au fost făcute în studiourile Asociației Culturale Cachuera, “ASSOCIAÇÃO CULTURAL CACHUERA“, São Paulo

Despre Mara Halunga & Cauê De Marinis Project

În cei cinci ani de existență, duo-ul a participat la mai multe festivaluri din România, a susținut nenumărate concerte atât în București, cât și în multe alte orașe din țară, precum și în străinătate: Roma, Stockholm, São Paulo, etc. De asemenea, duo-ul format din Mara Halunga și Cauê De Marinis a colaborat cu mai mulți muzicieni români sau brazilieni, invitându-i să cânte alături de ei muzică braziliană.

Pasionată de instrumentele de percuție și considerând că ritmul este foarte important în concertele lor, acum câțiva ani, Mara Halunga a început să studieze un instrument care se numește pandeiro și care a devenit nelipsit în performance-urile lor live.

Conturile oficiale de social media sunt:

Pot fi contactați la adresa de e-mail maracaueproject@gmail.com și la numărul de telefon 0723 678 312.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

dynutrition.ro

Lasă un răspuns