„Nu am vrut să mă vedeți așa”- Jamie Foxx În Lacrimi Mulțumește Familiei Sale În Primul Videoclip către Fani Care Discută Despre Spitalizarea Subită - Contemporary-Establishment

„Nu am vrut să mă vedeți așa”- Jamie Foxx În Lacrimi Mulțumește Familiei Sale În Primul Videoclip către Fani Care Discută Despre Spitalizarea Subită

Jamie Foxx a distribuit o declarație pentru fani, oferind primele sale comentarii despre spitalizarea sa din luna aprilie, după o complicație medicală apărută brusc. Detaliile despre starea actorului au fost puține de-a lungul timpului de atunci, dar Foxx promite că „se va întoarce și va putea putea lucra” în noul videoclip.

Foxx a fost internat într-un spital din Atlanta în luna aprilie, după ce s-a confruntat cu o „complicație medicală”, oprind producția filmului său Netflix „Back in Action”, în care va juca alături de Cameron Diaz. Deși Foxx nu a oferit mai multe detalii despre recuperarea sa, el și-a exprimat recunoștința către familia sa și celor apropiați pentru că l-au „protejat” și au menținut situația „sub control”. Jamie Foxx a făcut și o declarație personală în mai, exprimând aprecierea pentru sprijinul și îngrijorările fanilor.

El a fost văzut pe o barcă la începutul acestei luni, marcând prima filmare a actorului care a apărut după spitalizarea sa. Noul videoclip al actorului se încheie cu el lăsând un semn din cap către noul său film, „They Cloned Tyrone”, care a debutat vineri pe Netflix. Comedia despre conspirații științifico-fantastice îl vede pe Foxx alături de John Boyega și Teyonah Parris. Foxx a și produs filmul, care a strâns recenzii favorabile.

Preferatele noastre

“Se auzeau zvonuri cum că aș fi fost clonat. Ei bine, uită-te la asta, spuse Foxx, prefăcându-se că-și ridică o mască de pe față. „Glumesc, nu sunt clonat, omule. Dar sunt aici printre voi datorită unor oameni grozavi. Sunt aici pe pământ datorită lui Dumnezeu. Vă iubesc pe toți. Am vrut doar să apar aici și să vă spun că mă întorc. Si vă transmit iubire.”

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

maranc.ro

Lasă un răspuns