Avocații Lui Till Lindemann Au Obținut Ordin de Interdicție Împotriva Unui Ziar Pe Motivul de Acuzații False - Contemporary-Establishment

Avocații Lui Till Lindemann Au Obținut Ordin de Interdicție Împotriva Unui Ziar Pe Motivul de Acuzații False

Rammstein și în special vocalistul Till Lindemann au fost în lumina reflectoarelor în ultimul timp, deoarece acuzațiile de comportament sexual necorespunzător aduse cântărețului au dus la investigații, reacții publice și pierderea unui contract de lansare a unei cărți.

Dar, în timp ce vocalistul continuă să lupte împotriva acuzațiilor împotriva lui, echipa sa de avocați a obținut o oarecare victorie în privința unei hotărâri temporare care va interzice un articol al publicației germane Der Spiegel din cauza raportării lor asupra acuzațiilor.

În hotărâre se susține că lipsesc probele minime necesare în raport. În plus, echipa juridică a lui Lindemann și-a dezvăluit intenția de a acționa în justiție și alte trusturi mass-media.

Îngrijorarea față de acțiunile vocalistului a ieșit la iveală pentru prima dată când o fană și-a împărtășit experienșa despre participarea la o petrecere înainte de un concert din Lituania și a explicat că posibil a fost drogată.

După ce povestea a început să circule, Rammstein a emis o declarație pe care scria:

„În ceea ce privește acuzațiile care circulă pe internet despre Vilnius, putem exclude posibilitatea ca ceea ce se pretinde să fi avut loc în mediul nostru. Nu avem cunoștință de vreo investigație oficială în aceast sens”.

Săptămâna următoare, cu mai multe acuzații ieșind la suprafață, editura germană KiWi a postat o declarație în care anunță că întrerupe colaborarea cu Till Lindemann. Până la jumătatea lunii iunie, s-a anunțat că procurorii germani din Berlin au început o anchetă asupra vocalistului pentru presupuse acuzații de agresiune sexuală acuzații legate de droguri.

Încă o dată, Rammstein a emis o declarație care scria după cum urmează:

Publicațiile din ultimele zile au provocat iritații și întrebări în rândul publicului și mai ales în rândul fanilor noștri. Acuzațiile ne-au lovit pe toți foarte tare și le luăm extrem de în serios.

Le spunem fanilor noștri: Pentru noi este important să vă simțiți confortabil și în siguranță la spectacolele noastre – în fața și în spatele scenei.

Condamnăm orice fel de încălcări și vă cerem: nu vă implicați în prejudecăți publice de nici un fel împotriva celor care au făcut acuzații. Ai dreptul la punctul tău de vedere.

Dar și noi, trupa, avem dreptul – și anume să nu fim prejudiciați.

Preferatele noastre:

În ceea ce privește cele mai recente știri în acest caz, avocatul lui Lindemann a emis un comunicat de presă în care dezvăluie că au impus o interdicție cuprinzătoare împotriva lui Der Spiegel din cauza raportării lor cu privire la acuzațiile Lindemann.

„Cu o hotărâre temporară a Tribunalului Regional din Hamburg din 14 iulie 2023, lui Der Spiegel i sa interzis acum să ridice suspiciunea că Till Lindemann a drogat femei la concertele grupului Rammstein, pentru a junge să poarte relașii sexuale cu acestea.”, se arată în declarație.

În motivul deciziei, potrivit declarației, Tribunalul Regional din Hamburg precizează că lipsește cantitatea minimă de probe necesare pentru a onora această suspiciune serioasă.

Aceștia adaugă că niciuna dintre mărturiile martorilor sau celor care au făcut declarații nu dă naștere la suspiciunea că Lindemann ar fi folosit alcool sau droguri pentru a-i permite să întrețină relații sexuale cu anumite femei.

Comandă tricouri rock AICI

Ei au invocat documentul pentru ignorarea liniilor directoare în raportarea acuzațiilor, cu declarații unilaterale fiind oferite deși ancheta penală nu a fost inițiată sau era în stadii incipiente.

Aceasta, la rândul său, a condus la furnizarea unui raport prejudiciat, despre care ei pretind că a fost o încălcare a prezumției de nevinovăție a Convenției Europene a Drepturilor Omului (CEDO).

După cum sa spus anterior, în timp ce hotărârea temporară a fost depusă împotriva celor de la Der Spiegel din cauza articolului lor, avocații lui Lindemann și-au declarat intenția de a acționa în justiție și alte instituții de presă, pentru suspiciuni ridicate împotriva clientului lor.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

carturesti.ro

Lasă un răspuns