Filmele cu Super-Eroi - O Fericită Redescoperire a Clișeelor - Contemporary-Establishment

Filmele cu Super-Eroi – O Fericită Redescoperire a Clișeelor

Într-o lume în care filmele despre super-eroi se înmulțesc mai repede decât ideile originale, industria cinematografică ne servește cu o altă bucată gustoasă din meniul său vast de producții de acțiune epice. Da, ați ghicit!

Un nou trailer pentru filmul “Blue Beetle” a fost lansat, promițând încă o aventură captivantă cu un adolescent care descoperă puteri supranaturale și își asumă rolul de salvator al lumii.

Însă, de data aceasta, trailerul lasă în urmă un gust amărui, dezamăgindu-ne într-un mod care ne face să ne întrebăm dacă mai avem nevoie de încă o astfel de peliculă.

Haideti sa vedem ce clisee ne mai servesc producatorii de filme cu super eroi.

Preferatele noastre:

Astfel, un nou trailer pentru filmul “Blue Beetle” ne aduce în față o poveste deja familiară, în care cliseele domină și inovația este doar un vis îndepărtat. Deși promisiunea unui nou film cu super-eroi poate fi seducătoare, am ajuns într-un punct în care acest gen de producții nu mai reușește să ne surprindă și să ne provoace în mod autentic.

Ne-am săturat să fim hrăniți cu aceleași rețete vechi, iar gustul amar lasat în urmă este simbolul unei dezamăgiri crescânde în fața unei industrii cinematografice care pare să fie prizoniera propriei sale formule.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

maranc.ro

Lasă un răspuns