Un Nou Trailer Pentru Filmul Blue Beetle Este Lansat, Dar Lasă Un Gust Amar În Urmă - Contemporary-Establishment

Blue Beetle: Un Trailer ce Nu Îți Va Da Nicio Surpriză, dar Într-adevăr Îți Va Aminti de Toate Celelalte Filme de Super-Eroi

Universul filmelor DC rămâne într-un moment de tranziție, pe măsură ce ecourile finale ale Snyderverse-ului încă se aud (încă așteptăm Aquaman And The Lost Kingdom la sfârșitul anului), în timp ce The Flash și Shazam! Fury Of The Gods s-a poticnit în box office. În speranța că mixul său de reprezentare….latino, glume și o atmosferă familială îl va ajuta să supraviețuiască în viitorul univers DC Studios al lui James Gunn, Blue Beetle dispune de un nou trailer online.

Având-ul în rolul principal pe Xolo Maridueña din Cobra Kai, filmul aduce versiunea Jaime Reyes a poveștii. Aceasta pare a fi un amestec de alte filme cu supereroi Iron Man și Spider-Man, ambele precedând în formă de benzi desenate (conceptul Blue Beetle există din anii ’40) cu un strop de Spy Kids.

Și asta înseamnă o mulțime de bătăi pe care le-am mai văzut înainte de un miliard de ori – tip rău cu costum vs eroul nostru, familia ca slăbiciune/putere și costumul care oferă ceea ce are nevoie Jaime atunci când are probleme grave.

Vezi și – Rammstein Și 10 Momente Șocante Din Cariera Lor

De asemnea….se laudă cu ceva ce ceilalți nu se laudă – Susan Sarandon în rolul răufăcătorului malefic!

Reyes este un absolvent de facultate care se întoarce acasă plin de aspirații pentru viitorul său, doar pentru a descoperi că acasă…nu mai este la fel.

În timp ce caută să-și găsească scopul în lume, soarta intervine atunci când Jaime se trezește în mod neașteptat în posesia unei relicve străvechi a unei biotehnologii extraterestre: Scarabeul.

Când acesta îl alege pe Jaime să fie gazda simbiotică a acestuia, îi dăruiește o armură incredibilă capabilă de puteri extraordinare și imprevizibile, schimbându-i pentru totdeauna destinul pe măsură ce devine Blue Beetle… indiferent dacă vrea sau nu.

WOW….asta da “originalitate!”

Blue Beetle intră în cinematografele din Marea Britanie pe data de 18 august.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

maranc.ro

Lasă un răspuns