Vezi Primul Trailer Pentru Filmul Bob Marley: One Love - Contemporary-Establishment

Vezi Primul Trailer Pentru Filmul Bob Marley: One Love

Este un moment real acum pentru transformarile lui Kingsley Ben-Adir în alți oameni. Momentan, el provoacă ravagii lui Nick Fury ca un Skrull care își schimbă forma cu o răzbunare în Secret Invasion – iar pentru următoarul său rol pe marele ecran, intră în pielea icon-ului reggae Bob Marley. Actorul – care l-a jucat și pe Malcolm X în One Night In Miami… și în curând va fi văzut ca un Ken în Barbie – conduce un film biografic al lui Marley, intitulat Bob Marley: One Love.

maranc.ro

Aruncă o primă privire asupra trailerului mai jos.

Filmul va fi lansat cu aprobarea familiei Marley și este regizat de Reinaldo Marcus Green ce care a regizat și Regele Richard. Dincolo de Ben-Adir, filmul o are în rol principal și pe Lashana Lynch în rolul Rita Marley – sperăm că și ea va putea cânta ceva după ce a demonstrat cât de frumoasă este vocea ei în Matilda The Musical.

Iată rezumatul oficial:

Bob Marley: One Love celebrează viața și muzica unei legendei care a inspirat generații prin mesajul său de iubire și unitate. Pentru prima dată pe marele ecran, descoperiți povestea puternică a lui Bob despre depășirea adversității și călătoria din spatele muzicii sale revoluționare.

Fiul lui Marley, Ziggy, a făcut o declarație pe Instagram, fiind încântat în legătură cu producția: „Acest film te va aduce să fii martor pentru prima dată la cum a fost să fii în preajma legendei, să-i vezi durerea, necazurile, bucuriile și recompensa lui.” el scrie. „Autenticitatea umple ecranul cu numeroși actori jamaicani care ne fac mândri că reprezentăm cultura. Filmată în locurile reale în care Bob s-a plimbat, a jucat fotbal și a cântat precum Trench Town și Bull Bay din Kingston, este o creație artistică de care suntem mândri și dorim să vă bucurați de ea, dar și să fiți inspirați.”

Bob Marley: One Love va apărea pe ecrane în ianuarie 2024 – rămâneți pe fază pentru a vedea dacă intră în competiția pentru Oscar, la fel ca Bohemian Rhapsody și Elvis.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

Lasă un răspuns