Trupa Guns N' Roses A interpretat Piesa „Paradise City” Împreună cu Dave Grohl De La Foo Fighters La Glastonbury Festival - contemporary-Establishment

Trupa Guns N’ Roses A interpretat Piesa „Paradise City” Împreună cu Dave Grohl De La Foo Fighters La Glastonbury Festival

Guns N’ Roses a fost capul de afiș al Festivalului Glastonbury din Anglia în weekend și au avut invitat un vechi prieten în timpul setului lor. Pentru interpretarea clasicului Appetite for Destruction „Paradise City”, GN’R l-a recrutat pe vocalistul Foo Fighters, Dave Grohl, să vină pe scenă și să cânte la chitară.

Aceasta a fost de fapt a doua oară când Grohl a cântat această melodie cu Guns N’ Roses, după o apariție surpriză în 2021 la festivalul Bottlerock. Cu toate acestea, nimeni nu ar fi putut prezice apariția lui Grohl sâmbătă (24 iunie) la Glastonbury, având în vedere că Foo Fighters nici măcar nu erau pe afișul festivalului.

consumer.huawei.com

Întregul concert a fost filmat profesional de BBC și trupa a postat un videoclip individual cu „Paradise City” pentru ca toți să-l vadă pe YouTube. Vezi clipul mai jos.

Tu ce părere ai de interpretarea live Guns N’ Roses „Paradise City” feat. Dave Grohl?

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

Lasă un răspuns