Ascultă Noua Piesă „Crawl Space” A Celor De La Filth Is Eternal - Contemporary-Establishment

Ascultă Noua Piesă „Crawl Space” A Celor De La Filth Is Eternal

Cvartetul din Seattle Filth Is Eternal își are rădăcinile în scena hardcore și grindcore, dar în ultimul lor single, „Crawl Space”, trupa se apropie de faimosul sound al orașului natal: grunge.

Rezultatul este un imn punk-rock molipsitor și prima lansare a grupului pentru noua lor casă de discuri, MNRK Music Group, precum și single-ul principal de pe viitorul lor LP, Find Out.

Filth Is Eternal a comentat despre melodie într-o declarație comună: „Este vorba despre acea mică fereastră de timp în care totul pare că funcționează- trupa-relații-muncă-sănătate mintală-medicamente-totul-dar ceva încă se simte în neregulă, ca și cum ar fi destinat să se destrame indiferent de alegerile pe care le faci.”

Produs de Paul Fig (Slipknot, AFI, Alice in Chains) și înregistrat la Dave Grohl’s Studio 606 și Dave’s Room, albumul Find Out este disponibil de pe 29 septembrie și este disponibil pentru precomandă acum.

Tu ce părere ai despre noua melodie Filth Is Eternal, „Crawl Space”?

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

consumer.huawei.com

Lasă un răspuns