Un Nou Film „Alien” Va Fi Lansat Anul Viitor - Contemporary-Establishment

Un Nou Film „Alien” Va Fi Lansat Anul Viitor

Noul film, care va fi al șaptelea din franciză dacă excludeți filmele Alien vs Predator, nu a primit încă un titlu, dar știm că regizorul Don’t Breathe, Fede Álvarez, va conduce proiectul și co. -scriind scenariul împreună cu partenerul său creativ de lungă durată, Rodo Sayagues.

Variety a raportat că, din cauza grevelor Writer’s Guild of America (WGA) în curs de desfășurare, care afectează producțiile din industria filmului, a fost confirmată o dată de lansare pentru 16 august 2024. Noul film îl va vedea pe Scott revenind la filmele pe care le-a creat dar în calitate de producător.

Alegerea lui Álvarez poate inspira o oarecare liniște fanilor, deoarece regizorul nu este străin să revigoreze francizele moștenite, după ce a condus reboot-ul cu succes din 2013 a francizei Evil Dead a lui Sam Raimi. Totuși, cel de-al șaptelea film Alien este un titlu independent, așa că fanii care se așteaptă să o vadă pe Sigourney Weaver revenind în rolul lui Ripley ar putea rămâne dezamăgiți.

Vezi și – Povestea Nebună și Total Adevărată Din Spatele Filmului ‘Cocaine Bear’

În alte știri despre Alien, apreciatul scriitor și producător TV Noah Hawley își revendică dreptul pentru franciză. Showrunnerul Legion și Fargo a fost confirmat în 2020 că va realiza un serial TV, Alien. Deadline raportează că filmările vor începe anul acesta odată cu producția celei de-a cincea și ultima serie de Fargo wraps.

În ceea ce privește show-ul, Hawley a declarat că va avea loc pe Pământ și nu va continua povestea lui Ripley, afirmând:

„Nu este o poveste cu Ripley. Ea este unul dintre cele mai grozave personașe ale tuturor timpurilor și cred că povestea a fost spusă perfect și nu vreau să mă încurc cu ea.”

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

bauturialcoolice.ro

Lasă un răspuns