Trupa THE CASE A Lansat Primul Material Video Filmat Integral În Concert - Contemporary-Establishment

Trupa THE CASE A Lansat Primul Material Video Filmat Integral În Concert

Dupa ce în urmă cu puțin timp au lansat “Live în Camera Obscură”, o sesiune în care trupa timișoreană își expune, într-un mod cât se poate de cinematic, cele mai recente single-uri, THE CASE invită publicul la o nouă explorare live. De această dată, este vorba despre un concert filmat integral, o premieră în activitatea de peste 11 ani a trupei, care surprinde perfect energia pe care muzica lor o transmite.

Materialul video poate fi vizionat pe canalul trupei de Youtube la acest link:

Concertul care s-a desfășurat în Timișoara, la Nemesis Art Club, pe data de 24 martie, a avut parte de o asistență pe cât de numeroasă, pe atât de activă și de dornică să simtă vibrația pe care trupa a livrat-o pe scenă.  

Vezi și – Povestea Nebună și Total Adevărată Din Spatele Filmului ‘Cocaine Bear’

perfect-tour.ro

Aparițiile live propuse de formația THE CASE sunt adevărate doze de energie în care riff-urile alerte de chitară se întâlnesc cu elemente dreamy de synth și infuzii electro foarte melodice, într-un peisaj sonor electrizant.

Formată în 2012, în Timișoara, THE CASE și-a modelat conceptul stilistic pornind de la principiul experimentării și explorării tuturor zonelor muzicale. În acest fel, cu un pas dincolo de limitele impuse de un anumit gen, au reușit să își contureze un stil inconfundabil, cu o tematică compozițională ce orbitează în jurul experiențelor personale.

Din punct de vedere discografic, până în acest moment, THE CASE a lansat un EP, „The Case” (2014), un album full-length, „Own the Night” (2017), dar și numeroase single-uri.

Vezi și – Galerie Foto Metalhead Meeting 2023

În 2022, trupa a lansat nu mai puțin de trei single-uri, „Throne”, „Fever” și „After You”, toate lucrate în colaborare cu celebrul producător Enrico Tiberi, cunoscut pentru activitatea sa la o serie de case de discuri cu renume, printre care Sony Music, Universal sau Warner Music.

Structura sonoră complexă ce tratează elemente cât se poate de diverse ca influență, de la garage rock și grunge, la electronica și synthpop, a atras atenția asupra lor. Un fapt, care, în cele din urmă, a transformat THE CASE în una dintre cele mai active trupe din orașul de pe Bega, din punct de vedere concertistic.

Astfel că, de-a lungul timpului, la portofoliul lor live s-au adăugat, pe rând, nume importante din sfera festivalurilor open air, cum ar fi: Electric Castle, Snow Fest, B’est Fest, Made in TM, Padina Fest, Route 68 Summerfest sau Arad Open Air Festival.

  • Credits “Live @ Nemesis Art Club”
  • Audio: FOH/Live mixing: Cosmin Harbei
  • Live recording: Cosmin Harbei
  • Sound Tehnician: Luci Chirlan

Video:
Live Video Take: Sorin Ghinita

Post-production:
Audio Mix/Master: Mihai Bele

Video editing and production: Sorin Ghinita

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

carturesti.ro

Lasă un răspuns