Halle Berry A Confirmat Revenirea În Franciza „John Wick”. - Contemporary-Establishment

Halle Berry A Confirmat Revenirea În Franciza „John Wick”

Actrița premiată cu Oscar, Halle Berry a fost confirmată pentru revenirea în universul John Wick. Berry și-a făcut debutul în franciză ca Sofia, în John Wick: Chapter 3 – Parabellum, ca prietena lui Kean Reeves. Zvonurile despre revenirea lui Berry au fiert de ceva vreme, dar regizorul Chad Stahelski a abordat acum subiectul într-o conversație cu Joe Rogan.

„Da. De fapt, am fost în discuții de mai multe ori pentru a încerca să… urăsc termenul spinoff”, a spus Stahelski despre revenirea lui Berry într-o apariție la The Joe Rogan Experience. „Dar ei încearcă să facă alte proiecte satelit din franciza Wick. Să sperăm că vor fi bune.”

consumer.huawei.com

Pe lângă un spin-off planificat cu Berry, o serie limitată bazată pe The Continental and Ballerina, un film cu Ana de Armas, este, de asemenea, în curs de producție.

„Este amuzant, de asemenea, Ballerina avea apară cam de mult. [Scriitorul] Shay Hatten a fost ca un stagiar pentru Robert Downey Jr., am avut o întâlnire generală cu el, era un mare fan John Wick și a scris Ballerina în vid, ca un scenariu de specificații”, producătorul John Wick, Erica. Lee i-a spus lui Collider la începutul acestui an. „Mi-a dat acum vreo cinci ani, și l-am citit și mi-am spus: „Bine.” Era un asasin, Rooney, era un personaj feminin, dar l-am ales și suntem ceva de genul: „Să revenim în universul John Wick”.

Adăugând: „Apoi am început să dezvoltăm și să-l facem mai Wick. Dar asta a fost chiar înainte să filmăm John Wick 3. [Au fost] iterații pe parcurs și, pe măsură ce continuăm să învățăm mai multe despre univers și să creăm noi personaje și să perfecționăm lumea Wick, asta intră în cale în Ballerina.

Lee a continuat: „Deci, chiar și în urmă cu un an, când lucram la scenariu, eram de genul: „Bine, Winston era cam acolo, iar personajul Charon și Anjelica Huston, personajul regizorului”, dar era ca și cum , „Ce știm acum? Care este starea The Continental? Care este cronologia? Cum îl rupem? Care sunt punctele de referință pe care le putem folosi?’ Balerina este acest ecosistem în continuă evoluție al unui film. Pur și simplu a fost foarte distractiv să lucrez.”

Ballerina este programată să apară în cinematografe pe 7 iunie 2024. John Wick: Chapter 4 este acum disponibil pentru cumpărare pe platforme de streaming selectate și va avea lansarea fizică pe 13 iunie.

Urmărește trailerul pentru John Wick: Capitolul 4 de mai jos.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

Lasă un răspuns