Luna Amară Lansează Un Nou Single, „Nu mai vine nimeni” - Contemporary-Establishment

Luna Amară Lansează Un Nou Single, „Nu mai vine nimeni”

Luna Amară lansează o nouă melodie, „Nu mai vine nimeni”, aceasta putând fi urmărită mai jos:

Poate părea paradoxal, dar Nu Mai Vine Nimeni nu este un cântec depresiv, trist, negativist. În versurile lui e mai degrabă vorba de realism și de autenticitate. Putem striga, dar e bine să nu uităm că strigătul nostru poate fi neascultat, pierdut în vacarmul general. Ne putem ține departe de turmă, dar atunci cum îi găsim pe cei care, asemenea nouă, stau contra goanei ei nebune?… Și dacă e adevărat că nu mai vine nimeni, înseamnă asta neapărat că nici tu nu poți veni către altcineva?… Sau poate că această perpetuă și sisifică încercare, de-a sosi mereu în locuri, în oameni, de a-i cunoaște și de a-i lăsa să te cunoască, e prea mult. Jocul vieții e obositor. Dar poate că singurătatea împărțită îl face mai ușor de suportat. Și poate că de aceea și instrumentalul acestei piese e împărțit între strofe electro-rock și refrene grunge-punk, subliniind, prin dinamica agresivă și tonurile grave de synth, neliniștea acestei concluzii amare: nu mai vine nimeni, ești singur și liber să nu fii singur.” – a declarat trupa.

Melodia poate fi ascultată pe serviciile de streaming la acest link: https://LunaAmara.lnk.to/NuMaiVineNimeniPR 

consumer.huawei.com

Single-ul a fost produs de către Luna Amară și Dan Bojan, cu Dan Bojan si David Dane ca ingineri de sunet și Dan Georgescu (Unda Recording Studio) la mix si master, in timp ce grafica este semnată de către Alexandru Das.

Muzica: Luna Amară / Versuri: Mihnea Blidariu

Mihnea Blidariu – voce, chitara 

Nick Fagadar – chitara

Andrei Botan – chitara 

Sorin Moraru – bass, synths

Robert Motoc – tobe

Dan Bojan – synths

Discografia trupei poate fi ascultata aici: https://lunaamara.lnk.to/ThisIsLunaAmara 

Contact Luna Amara:http://fb.com/lunaamaraband
www.luna-amara.ro

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

Lasă un răspuns