Vezi Noul Trailer Pentru Filmul Mission: Impossible – Dead Reckoning Part OneVezi Noul Trailer Pentru Filmul - Contemporary-Establishment

Vezi Noul Trailer Pentru Filmul Mission: Impossible – Dead Reckoning Part OneVezi Noul Trailer Pentru Filmul

Cu toții l-am văzut până acum, în diferitele trailere care au fost distribuite înainte de lansarea Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One. Este probabil cea mai mare și mai periculoasă cascadorie a starului de acțiune Tom Cruise de până acum – da, vorbim despre el care conduce o motocicletă de pe o stâncă (de fapt!), a lasă scula în aer (pe bune!) și se izbește de pământ (pe bune!).

Este o pscenă incredibilă, care îți provoacă un gol in stomac (de care vă puteți aminti urmărind cel mai recent trailer, mai jos) – și, după cum se dovedește, a fost chiar prima zi de filmare a noului film Mission Impossible.

Ce mai primă zi de filmări, nu-i așa? Sosind pe platoul de filmare, salutând echipajul… și apoi potențial să te îndepți spre propria moarte? Totul face parte din abordarea fluidă a regizorului Christopher McQuarrie și a lui Tom Cruise pentru filmele Mission, unde scenele de acțiune sunt adesea pe primul loc și punctele intriga sunt țesute mai târziu.

Cascdoria mare cu motocicleta din Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One , filmată în Helsetkopen, Norvegia, a fost un exemplu în acest sens.

„Fecând asta în prima zi, ne-a oferit tot timpul din lume să înțelegem de ce el [Ethan] făcea ceea ce făcea”, declară McQuarrie pentru Empire, în noul nostru număr Ahsoka, exclusiv mondial.

„Dacă am sta și am încerca să descoperim aceste filme old school, nu le-ai găsi niciodată, pur și simplu pentru că este un lucru atât de viu, care respira.”

„Nu este niciodată drumul ușor”, declară Cruise lui Empire. „Am o responsabilitate față de public, studio, echipa mea, distribuție și industrie. Nu putem face compromisuri doar pentru că toate aceste lucruri s-au întâmplat. Nu pot compromite povestea.”

hervis.ro

Metoda de producție neliniară și netradițională pentru Mission Impossible a parcurs întreaga filmare și a devenit normal mai mult pentru distribuție decât pentru Cruise. „Întotdeauna mergi înainte și înapoi între începutul și sfârșitul filmului”, spune Pom Klementieff, care joacă rolul unui adversar misterios, în stil arlechin.

„Întotdeauna verifică ce au și apoi facem reînregistrări în cadrul filmării.”

Vanessa Kirby, care revine în Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One ca The White Widow, este de asemenea pe deplin de acord cu acest mod de lucru.

„Filmam într-un vagon de tren”, spune ea. „Și din cauza Covid, ne-am mutat din acea locație, apoi ne-am dat seama că trebuie să obținem altceva de care să legăm povestea. Ne-am întors chiar și acum câteva luni la acea scenă. Este grozav că știi că va fi cea mai bună versiune și că nu se opresc până nu o reușesc.”

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

Lasă un răspuns