Galerie Foto Metalhead Meeting 2023 - contemporary-establishment

Galerie Foto Metalhead Meeting 2023

Vineri 26 mai și sâmbătă 27 mai am ajuns în București, locația Romexpo unde s-a sărbătorit 10 ani de la prima ediție METALHEAD Meeting.

Headlinerul de anul acesta a fost PANTERA, una dintre cele mai mari trupe de metal din toate timpurile, care a inovat stilul prin mai multe elemente adăugate și a ținut stindardul metal sus, atunci când acest stil era acoperit de stiluri de muzică alternativă, precum grunge.

De asemenea pe data de 26 mai trupa principală a fost cea a lui Ville Valu, vocalistul fostei trupe HIM, care pot să vă spun că a susținut un show incredbil pe care îl recomand cu cea mi mare păcere oricui.

bestvalue.eu

De asemenea pe scena principală au mai urcat trupele:

Korpiklaani, Beyond the Black si Adam’s Parade pe 26 mai, Beast in Black, Last Hope și OYD pe 27 mai iar Life of Agony, Leprous, Black Sonic Pearls, Mister Misery si 12 Limbs pe 28 mai.

Trupele de pe Second Stage:

Black Tooth (Sludge – Tr), Fueled by Fear (Metalcore – Su), Ironwill (heavy metal – It), Magnetic (heavy metal – Bg), Nest of Plagues (deathcore – Hu), Spektrvm (heavy metal – Gr), Diosa (rock – SUA) , Psycorepaths (groove metal – Gr), Disillusive Play (hard rock – Gr), Eternal Fire, Machiavellian God si DoomsDay Astronaut din Romania.

Nu am mai fost de ceva timp la Metalhead Meeting dar vă spun că m-am distrat extrem de tare și am fost placut surprins de toată organizarea de anul acesta. De asemenea echipa Metalhead a făcut o treabă minunată și a fost extrem de prompță în ceea ce privește acordarea acreditărilor foto și oferirea condițiilor necesare pentru a-mi desfășura activitatea.

Din nefeicire nu am reuși să ajung și pe data de 28 mai, dar promit că ma voi revanșa, și voi încerca să revin la celelalte concerte organizate de oamenii aceștia.

Lăsând trăncăneala la o parte, haideți să intrăm în galeriile foto să vedeți și voi cam cum a stat treaba la festivalul Metalhead Meeting 2023.

Vineri 26 Mai

Ville Vallo Live At Metalhead Meeting

Korpiklaani

Beyond the Black

Disillusive Play (hard rock – Gr)

Ironwill (heavy metal – It)

Sâmbătă 27 Mai

PANTERA Live at Metalhead Meeting 2023

Beast in Black

Last Hope

OYD

Nest of Plagues (deathcore – Hu)

Black Tooth (Sludge – Tr)

Fueled by Fear (Metalcore – Su)

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

bauturialcoolice.ro

Lasă un răspuns